Який вигляд має старша донька Могилевської? Красуня з кучерями здивувала прийомну матір своїм розумом

Який вигляд має старша донька співачки Наталії Могилевської? Красуня з кучерями здивувала прийомну матір своїм розумом, а також ставленням до життя.

В ніч між 2023-м і 2024-м Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що стала матір’ю. Виявляється, зірка взяла на усиновлення двох прекрасних дівчат. Вони рідні сестри. І можливо публіка ніколи не дізналася про це, якби не український блогер, який суто випадково побачив співачку в Києві разом з дівчинкою, їхня комунікація не залишила сумнівів на рахунок характеру взаємин матері та дочки.

Наталія Могилевська показала свою старшу дочку

Наталія Могилевська показала свою старшу дочку

Про своє материнство Наталія Могилевська заявила зі сцени. І варто відмітити, що для її фанатів це був дійсно великий новорічний подарунок. Тим паче, що користувачі постійно розпитували у зірки на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чи розглядає вона можливість взяти дитину з спеціальної установи.

Примітно, що артистка ніколи не розповідала, чому сама не завагітніла. Зірка здебільшого говорила лише про те, що в неї просто немає поруч підходящого чоловіка для цього. Втім, зараз є Валентин, а також двоє прекрасних дівчат. Старша не хочу показувати свого обличчя, але не дивлячись на це Наталії час від часу може засвітити її у своєму мікроблозі у профіль що зі спини. Видно, що у дівчини каштанове кучеряве волосся, а зріст невеликий.

Окрім того Наталія Могилевська говорила про її надзвичайно зрілий розум. Зокрема співачка переживає, щоб дівчина все ж таки змогла насолодитися дитинством та підлітковими руками і не брала на свої плечі занадто багато.

А от молодшу Наталія Могилевська активно балує, і навіть цього не приховує. Наприклад, весною вона показувала, як приготувала для крихітки сюрприз. Судячи з усього, старша сестра дівчинка відчуває себе більш розслабленою, і все більше адаптується до того, що в неї нова родина.

Можливо, навіть через декілька років Наталія Могилевська все ж таки покаже, як виглядає її старша прийомна спадкоємиця.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.