Зірка Сніданку Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу: такою її рано-вранці бачить Єгор Гордєєв

Зірка "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу. Такою її рано-вранці бачить Єгор Гордєєв. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися більше.

Неля Шовкопляс осталась зіркою ранкових ефірів відносно нещодавно. Тим не менш, вона встигла за декілька років підкорити серця публіки і стати невід’ємною частиною телебачення. Зокрема, її вміння вести пряме включення відрізняється особливою майстерністю. Недарма її партнер Єгор Гордєєв так швидко увійшов з нею в один темп і на даний момент вони являються ледь не найкращим тандемом.

Але звичайно далеко не всі лаври дістаються ведучий. Адже над кожним випуском працює велика команда. Зокрема гримери, які ретельно підбирають макіяж для зірок. Неля у кадрі завжди з’являється надзвичайно вродливою та свіжою. Навіть у ті моменти, коли є що приховувати. Наприклад, минулого року зірка впала з велосипеда та отримала велику кількість травм. Тим не менш, грим усе приховав.

Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

Неля Шовкопляс переплюнула показала свої нескромні фото
Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

Поза камерою Неля, однак, не боїться показатися такою, якою її створила матінка природа. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому показала, як виглядає без тону, хайлайтерів, тощо. На її обличчі можна було помітити лише туш, яка рівномірно вкриває вії.

 Неля Шовкопляс показала, як виглядає без макіяжу

На відеоролику, який з’явився в мікроблозі зірки Неля говорить про Охмадит, який на даний момент потребує будь-яку допомогу, у тому числі фінансову.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому партнер Нелі Єгор отримав травму ноги і на даний момент пересувається за допомогою милиць. Чоловік з’являється в кадрі з гіпсом, але для публіки це не в новинку, адже вона звикла, що ведучі приходять на роботу, що б з ними не відбувалося.

Ба більше, зараз Шовкопляс разом з Гордієвим активно гастролюють містами та виходять в прямий ефір з різних локацій.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.