Донька-француженка від батька-українця: як зараз виглядає дочка Лідії Таран і Андрія Доманського Василина

Зіркові діти ростуть дуже швидко. Донька Андрія Доманського та Лідії Таран Василина вже зовсім скоро зможе піти по стопах своїх батьків та стати популярною телеведучою.

Лідія Таран та Андрій Доманський свого часу були однією з найвідоміших пар українського телебачення. Хоча їхній шлюб і не тривав довго, він подарував парі прекрасну доньку, яку ведучі назвали Василина. Дівчинка народилася у 2007 році, тому незабаром вона відсвяткує своє повноліття і зможе побудувати власну кар’єру на телебаченні. У зовнішності Василини поєдналися риси її батьків, які можуть похизуватися не тільки професіоналізмом, а й красою.

Після 24 лютого донька Лідії та Андрія переїхала до Франції. Саме там дівчина жила довгий час, повністю занурившись у європейську культуру, яка дуже близька Василині. Але красуня не забувала також про українські традиції. Приміром, символічне святкування Великодня.

Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського Василина
Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського Василина

Також Василина подорожувала іншими країнами. Приміром, вона бувала у швейцарській Женеві, де найчастіше проводяться міжнародні конференції, та Лондоні. І хоча європейські міста невимовно красиві, а життя в них насичене різноманітними подіями, Василина надає перевагу Україні, де й проводить більшість часу.

Зокрема, дівчина обожнює походи! Василина бувала в багатьох мальовничих місцях України. Вона досліджувала скелі та кар’єри, брала участь у мистецьких заходах та інших подіях. Для дівчини це не лише можливість побачити та дізнатися щось нове, а й спосіб весело провести час с друзями, яких у Василини надзвичайно багато.

Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського Василина (праворуч)
Дочка Лідії Таран і Андрія Доманського Василина (праворуч)

Життя у декількох країнах, подорожі, табори — все це подарувало дівчині багато знайомств. На сторінках друзів Василини часто можна побачити її фото. А ось власні соціальні мережі донька Лідії Таран і Андрія Доманського веде не так активно. Вона надає перевагу тому, щоб її життя не було занадто публічним. До слова, такого ж підходу дотримується її мама, яка надзвичайно рідко викладає на своїй сторінці нові публікації.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.