35-річна Ксенія Мішина показала, що з нею трапилося в США через близьку подругу: аж перекинулася і впала

35-річна Ксенія Мішина показала, що з нею трапилося в Сполучених Штатах Америки через її близьку подругу. Акторка аж перекинулася і полетіла через спину товаришки.

Ксенія Мішина неодноразово говорила про своє бажання відвідати Сполучені Штати Америки, і нещодавно все ж таки змогла реалізувати поїздку своєї мрії, яка до того ж точно влетіла їй в копієчку. Так, зірка знаходиться там вже декілька тижнів, і змінила декілька штатів.

Артистка насолоджується відпочинком не тільки зі своїм маленьким сином Платоном, але і за близькою подругою, з якою їй судячи з усього вельми весело. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram кожного дня з’являються смішні відео, на яких жінки вражають своїм оптимізмом та любов’ю до життя.

Ксенія Мішина невдало повторила тренд та впала під час зйомки відео

Ксенія Мішина показала на відео сина
 Ксенія Мішина невдало повторила тренд та впала під час зйомки відео

Зокрема, нещодавно Ксенія вирішила спробувати за подругою відомий тренд, на якому треба перекидувати партнера через спину. Втім, головною проблемою для Ксенії стало встати на ноги після трюку, що в неї вийшло далеко не одразу. Тож під час деяких спроб зірка просто падала на землю, інколи через свою подругу.

На щастя, ніяких травм обидві не отримали, і більше посміялися та насолодилися можливістю спробувати щось нове. Однак, такі веселощі не сподобалися публіці, яка вельми критично поставилася до відеоролику. Зокрема, в коментарях можна знайти масу не задоволених відгуків на рахунок того, що Ксенія дозволяю собі веселощі у той час, як її співвітчизники плачуть.

Нагадуємо, що колишній обранець сині Олександр також знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди емігрував 2 роки тому. На даний момент чоловік активно виступає там, і заробляє цим гроші. До сьогодні їм ще не вдалося побачитися, принаймні за офіційною версією, але можливо Ксенія розповість про їхню зустріч пізніше.

Тим паче, що обидва розповіли, нібито їм вдалося дійти консенсусу та компромісу, і їхній конфлікт завершився.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.