35-річна Ксенія Мішина показала, що з нею трапилося в США через близьку подругу: аж перекинулася і впала

35-річна Ксенія Мішина показала, що з нею трапилося в Сполучених Штатах Америки через її близьку подругу. Акторка аж перекинулася і полетіла через спину товаришки.

Ксенія Мішина неодноразово говорила про своє бажання відвідати Сполучені Штати Америки, і нещодавно все ж таки змогла реалізувати поїздку своєї мрії, яка до того ж точно влетіла їй в копієчку. Так, зірка знаходиться там вже декілька тижнів, і змінила декілька штатів.

Артистка насолоджується відпочинком не тільки зі своїм маленьким сином Платоном, але і за близькою подругою, з якою їй судячи з усього вельми весело. На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram кожного дня з’являються смішні відео, на яких жінки вражають своїм оптимізмом та любов’ю до життя.

Ксенія Мішина невдало повторила тренд та впала під час зйомки відео

Ксенія Мішина показала на відео сина
 Ксенія Мішина невдало повторила тренд та впала під час зйомки відео

Зокрема, нещодавно Ксенія вирішила спробувати за подругою відомий тренд, на якому треба перекидувати партнера через спину. Втім, головною проблемою для Ксенії стало встати на ноги після трюку, що в неї вийшло далеко не одразу. Тож під час деяких спроб зірка просто падала на землю, інколи через свою подругу.

На щастя, ніяких травм обидві не отримали, і більше посміялися та насолодилися можливістю спробувати щось нове. Однак, такі веселощі не сподобалися публіці, яка вельми критично поставилася до відеоролику. Зокрема, в коментарях можна знайти масу не задоволених відгуків на рахунок того, що Ксенія дозволяю собі веселощі у той час, як її співвітчизники плачуть.

Нагадуємо, що колишній обранець сині Олександр також знаходиться в Сполучених Штатах Америки, куди емігрував 2 роки тому. На даний момент чоловік активно виступає там, і заробляє цим гроші. До сьогодні їм ще не вдалося побачитися, принаймні за офіційною версією, але можливо Ксенія розповість про їхню зустріч пізніше.

Тим паче, що обидва розповіли, нібито їм вдалося дійти консенсусу та компромісу, і їхній конфлікт завершився.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.