Зробила “губки-бантиком” і виправила ніс: дружина Віктора Павліка показала ефект від пластики на обличчі

Чи вважаєте ви, що краса повинна бути виключно натуральною? Підписники дружини Віктора Павліка помітили, що красуня вирішила змінити в собі деякі речі за допомогою спеціалістів.

Професія пластичних хірургів для багатьох залишається неоднозначною. Здебільшого люди розділяються на три категорії: категоричні противники пластики, її прихильники та ті, хто допускає її використання виключно за наявністю серйозних показань. Дружина Віктора Павліка належить до другої категорії та у свої 30 років вже декілька разів зверталася до спеціалістів.

Часто зірки категорично заперечують той факт, що користувалися послугами пластичного хірурга. І хоча зміни у їхній зовнішності є більш ніж очевидними, вони продовжують все спростовувати. Катерина Репяхова не з таких людей. Вона не лише зізнається у застосуванні пластики, а й демонструє процес і дає поради підписницям, які теж наважилися на такий крок.

Катерина Павлік показала ефект від пластики на обличчі
Катерина Павлік показала ефект від пластики на обличчі

Репяхова зазначає, що їй дуже пощастило потрапити до професійних лікарів, які не тільки вміють якісно виконувати роботу, а також чудово розуміють бажання дівчини. Катерина робила ін’єкції для збільшення губ. Робота її лікаря дуже сподобалася підписникам. Також дівчина трішки коригувала свій носик. У порівнянні із фото та відео до операції, які Репяхова також іноді демонструє, різниця одразу ж помітна. І зміни дуже подобаються самій блогерці.

Катерина обожнює свого чоловіка Віктора Павліка. Попри значну різницю у віці, подружжю дуже комфортно разом. Зараз інфлюенсерка знаходиться в Ізраїлі без співака, але щоденно про нього згадує та відчуває підтримку коханого. До слова, чоловіка Катерина часто називає іменем та по батькові. На питання фанатів дівчина відповіла, що їй просто так подобається.

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком

Репяхова та Павлік разом виховують сина Михайла. Катерина обожнює малюка та не проти завести другу дитину. Для дівчинки вона вже навіть придумала ім’я — Олександра, на честь мами співака. Зараз Репяхова активно займається з синочком, який має затримку мовлення. Блогерка майже щоденно ділиться успіхами сина, які стають все помітнішими. Материнство для Катерини є не просто радістю, а саме в цьому дівчина знаходить власне призначення.

Катерина Репяхова та син Михайло Павлік
Катерина Репяхова та син Михайло Павлік

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.