Який вигляд має син Тіни Кароль від Євгена Огіра: у покійного чоловіка є ще один нащадок не від співачки

Який вигляд має син Тіни Кароль від Євгена Огіра? У чоловіка є ще один нащадок не від співачки. Втім публіка здебільшого проявляє інтерес саме до рідного сина поп-діви.

Ніхто не міг уявити, що маленький хлопчик, первісток Тіни Кароль Веніамін буде змушений попрощатися зі своїм батьком Євгеном вже через декілька років після свого народження. Але доля склалася таким чином, що довга боротьба за життя з онкологією не принесла бажаних результатів.

Євген залишив після себе позашлюбного сина, дружину з дитиною, недобудований маєток. І все це взяла на себе зіркова вдова, яка неодноразово зізнавалася, що бажання жити в неї зникло, але вона буде продовжувати своє існування заради сина.

Тіна Кароль показала, як виглядає її син від Євгена Огіра

 Тіна Кароль показала, як виглядає її син від Євгена Огіра

Зараз Веніаміну 15 років. Більшу частину свого свідомого життя він провів у Великобританії. Хлопець вступив у рідну школу, в якій вивчає мови, програмування, математику, тощо. Зірка завжди говорила про те, що ставить вельми важкодосяжні задачі для свого сина, вірить в нього, а також готова йому допомагати.

Здебільшого зіркові мама і син бачиться на канікулах. І в ті моменти Тіна їздить разом зі спадкоємцем у різні подорожі. Але чимось схожим було їхнє життя і до англійської школи. Тіна Кароль проводила час разом зі своєю дитиною між гастролями та концертами. За хлопчиком дивилася няня, яка була готова провести дитину в будь-яку точку міста, аби Кароль змогла хоча б трошки вгамувати біль від розставання з малюком.

 Тіна Кароль показала, як виглядає її син від Євгена Огіра

І саме заради свого сина вона колись відкрила свої двері для позашлюбного спадкоємця покійного чоловіка. Так, незадовго до його роману з Кароль у чоловіка народився хлопчик від іншої жінки. Продюсер її не кохав, одружуватися з нею не хотів, але дитину визнав, і не залишив.

Чи спілкуються брати зараз достеменно невідомо. Веніамін вельми закритий, і зайвий раз з пресою не має контакту. Тіна Кароль тим часом говорить про те, що насправді готова до народження другої дитини, але поки що ця задача залишається в перспективі, так як поруч з артисткою немає чоловіка, який може стати батьком малюка.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.