Вони “на стилі”: Полякова, Квіткова та інші знаменитості, які задають модні тренди – скільки коштує їх look?

Редакція Сенсацій обрала п'ять українських знаменитостей, які нині вважаються іконами стилю. На їх образи та стиль звертають увагу, хочуть рівнятися та підбирати собі щось подібне.

Олена Зеленська

Перша леді України стала іконою стилю
Перша леді України стала іконою стилю

Наймоднішою українською знаменністю, яку знають всі, і на стиль якої хоче рівнятися чи не кожна жінка, є перша леді України – Олена Зеленська. Саме її образ постає перед очима задумуючись над тим, а хто ж дійсно в Україні став справжньою сучасною іконою стилю? Її смак викликає захоплення, цікавість, а подекуди негативні обговорення. Так у 2019 році Зеленська викликала неабияке обурення від багатьох ЗМІ і користувачів соцмереж через те, що прибула в Канаду на офіційний захід у літніх босоніжках з відкритим носком. Цю подію коментували багато експертів і описували безліч видань. Стиль Олени Зеленської є настільки цікавим, що напевно в українців не було в житті інших тем, проблем і питань, як лише обговорювати літні босоніжки Зеленської з відкритим носком.

Тоді ж відома стиліст-іміджмейкер Юлія Циганенко пояснила, що причиною такого суспільного обурення стало те, що дружина президента не дотрималася “протоколу” – правил щодо того, як одягатися на офіційні ділові та політичні заходи. Насамперед, даний “протокол” передбачає, що взуття має бути закритим. А на додачу, незважаючи на спекотне літо, жінка змушена одягнути колготки тілесного кольору.

В умовах війни на колір хакі Зеленська не перейшла. Різні фести, Саміти, конференції та заходи вона відвідує у ділових костюмах. Білий джемпер, світло сірий піджак, чорні кльошеві брюки, або суто темно-бордовий костюм чи світло-фіолетовий джемпер – ось теперішній гардероб першої леді. Чогось занадто яскравого, дуже суперечливого чи відкритого вона не одягає. Але при цьому виглядає дуже стильно.

Володимир Зеленський

Колір хакі нині наймодніший серед відомих людей України
Колір хакі нині наймодніший серед відомих людей України

Не відстає від своєї дружини і президент України Володимир Зеленський. Навіть у війну всі спостерігають за тим, як він одягається. Ділові костюми змінені на зручний вільний одяг кольору хакі або суто чорного. Чимало людей цікавить питання в які ж саме бренди нині одягається президент. У своїх щоденних відео-зверненнях найчастіше люди бачать футболку чорного кольору із зображенням золотистого Тризуба. Але мало хто знає, що випускають такі футболки у Луцьку – фірма Katelab. Відносно не надто дорогий бренд. Насамперед, вартість футболки тієї самої, яку носить президент – від 1100 до 1400 гривень. Одягає він футболки й кольору хакі від нідерландського бренду “Hallyard”. Вартість цих футболок куди дешевше ніж від українського бренду – 658 гривень.

Зайшов Зеленському і дуже відомий американський бренд спортивного взуття та одягу Saucony. У зв’язку з війною в Україні компанія почала випускати взуття (кросівки) кольору хакі. У них і був помічений пан президент. Бренд хоч і американський, але активно продається в Україні по мірним цінам. Під час сезонних акційних знижок кросівки можна придбати навіть від 3000 гривень. Без акцій у середньому 4000-5000 гривень. Дорогі варіанти стартують від 6000 гривень.

Інші бренди, які під час війни полюбляє президент – це 5.11 Tactical. Марка одягу американська і має суто вузький напрямок стилю – тактичне спорядження. Компанія випускає одяг не лише для військових, а й для правоохоронців. А також українські бренди тактичного одягу 281.z. та М-Тac (Military Tactical).

Загалом, як у президента, українці хочуть мати футболку. Найчастіше можна почути від людей: “Так це ж футболка, як у президента”.

Даша Квіткова

Даша Квіткова випустила власну колекцію одягу
Даша Квіткова випустила власну колекцію одягу

Для більшості звичайних українців справжньою іконою стилю стала блогерка, переможниця шоу “Холостяк 9” та громадський діяч Даша Квіткова. Вона створила рубрику “Одягнися з Дашею”, яка останнім часом виходить не дуже часто. А у перші місяці повномасштабної війни Даша перестала вести цю рубрику взагалі. Згодом повернула її на прохання своїх підписників.

Рубрика “Одягнися з Дашою” передбачає, що зранку Квіткова постає перед підписниками в одній білизні і починає збирати свій look на день. Починаючи від шкарпеток і закінчуючи різними прикрасами вона створює зручний, але при цьому стильний look of the day.

Один із найкращих образів, який запам’ятався глядачам – це довга суто чорна сукня у якій Даша закликала жінок одягнутися сьогодні так, ніби маєш на це право, бо так воно і є! У коментарях до цього луку користувачі соцмереж писали, що ще можна одягнутися так, ніби в Тебе побачення з самим життям. Підписники також підкреслили, що сила жінки нескінчена, а сам образ вийшов просто шикарний.

Хто тривалий час спостерігає за блогеркою може помітити, що найчастіше Квіткова полюбляє одягати сорочки, брюки, сукні або зручні джинси чи шорти з футболками.

Крім цього, 28 травня Даша презентувала власну колекцію одягу “Квітни”. Вона створила її для себе, своїх подруг та всіх дівчат, які люблять одяг, що поєднує в собі ніжність та свободу.

“Для мене було важливим зробити так, щоб усі речі метчилися як між собою, так і з будь-якими іншими речами, які є вже в гардеробі у кожної з нас”, – написала блогерка у своєму пості-повідомленні про створення даної колекції.

Ніколас Карма

Карма став відомим своїм питанням: "Скільки коштує Ваш look?"
Стильний Ніколас Карма став відомим своїм питанням про те, скільки коштує Ваш look?

Фраза: “Скільки коштує Ваш look?” зробила звичайного хлопця зі Львова, який дуже багато працював, популярним на всю Україну. Він став блогером, який цікавиться у звичайних пересічних українців тим, що на них одягнуто, від якого бренду, а головне, скільки це коштує? Або просто, звідки даний одяг. Героями його відео стають найрізноманітніші люди з цікавими, а подекуди дуже не звичними та дивними образами. Всіх їх Ніколас Карма шукає на Площі Ринок у Львові. Як він сам говорить жартома, він на цій площі вже просто “живе” і “ночує”.

Сам Ніколас Карма теж дуже стильний чоловік. Він полюбляє шкіряні або чорні куртки, зручні джинси, футболки та кросівки. У своєму останньому сторіз Карма показав, як він прокидається і одягається зранку. Для свого луку на день він обрав чорні штани та білу футболку і підніс процес одягання в кумедному стилі.

Оля Полякова

Іконою стилю Полякова стала навіть на "кухні"
Іконою стилю Полякова стала навіть на кухні

Ще однією найвідомішою стильною знаменитістю в Україні є Оля Полякова. У свої 45 років вона не лише не має жодної зморшки на обличчі, а й зачаровує всіх своїми стильними образами. Останнім часом Полякову можна побачити в легких літніх сукнях із квітковим принтом, у майках з натуральних тканин різних кольорів, а під час зустрічей з українськими захисниками — у легкому костюмі кольору хакі.

Для свого Instagram-блогу Оля Полякова знімає відео на яких вона готує їсти вбрана у надзвичайно гарній довгій сукні з вишитими сукнями. У такому вбранні Полякова пекла паски цього року до Великодня. При цьому, співачка мала гарний макіяж та зачіску. Звичайні господині в такому одязі паски не печуть. Але співачка добре справилася з цим завданням не зіпсувавши своє розкішне вбрання.

Образи Полякової бувають і досі сміливими. Наприклад, до чорної кофтинки з чорними штанами і білим піджаком, вона може додати такий аксесуар, як яскраву голубу сумку. Таким образом вона хизувалася цієї весни.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.