Дівчина на виданні: як змінилася 21-річна Софія Стеценко, яка зіграла онучку у популярному серіалі “Свати”

Софія Стеценко стала зіркою у віці 6 років. Проте, подорослішавши, дівчина зникла з телеекранів. Чим зараз займається акторка та як вона виглядає?

У зовсім юному віці Софія Стеценко з’явилася у популярному серіалі “Свати”. Мила дівчинка відразу підкорила серця шанувальників, а серіал мав такий успіх, що прикув до себе увагу мільйонів. Глядачі з нетерпінням чекали на нову серію, щоб побачити продовження улюбленої історії. Проте, для акторки зйомки завершилися після 4 сезону. Чим після цього займалася Софія, де вона зараз та як виглядає?

Виявляється, після початку повномасштабного вторгнення, Стеценко вирушила за кордон. Проте не у москву, як стверджували ЗМІ пропагандиста, а у Прагу, звідки поїхала до Канади. Наразі, Софія мешкає в Торонто. На певний час дівчина відмовилася від акторства та працювала асистентом на знімальних майданчиках та фестивалях. Але з часом, вона зрозуміла, що хоче бути не за камерою, а перед нею.

“Я подумала, що акторське – це не моє. Зробила величезну перерву і зрозуміла, що дуже сумую за цим, що я дуже люблю акторську майстерність”, – розповідала Стеценко.

Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах
Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах

Наразі, у своєму Instagram, Стеценко публікує фото зі знімального майданчику. Здається, вона сподобалася режисерам у Канаді та отримала роль. Крім того, подивившись на акторку, можна побачити, що вона змінила стиль, пофарбувала волосся та стала блондинкою.

Окрім особистих фото, у фотоблозі Софії регулярно з’являються дописи про війну. Дівчина не забуває нагадати світу, хто наш спільний ворог. Й хоча, вона росла в російськомовній родині, наразі дівчина перейшла на українську та навіть виплавляє родичів, коли ті ненароком говорять російською.

Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах
Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.