Дівчина на виданні: як змінилася 21-річна Софія Стеценко, яка зіграла онучку у популярному серіалі “Свати”

Софія Стеценко стала зіркою у віці 6 років. Проте, подорослішавши, дівчина зникла з телеекранів. Чим зараз займається акторка та як вона виглядає?

У зовсім юному віці Софія Стеценко з’явилася у популярному серіалі “Свати”. Мила дівчинка відразу підкорила серця шанувальників, а серіал мав такий успіх, що прикув до себе увагу мільйонів. Глядачі з нетерпінням чекали на нову серію, щоб побачити продовження улюбленої історії. Проте, для акторки зйомки завершилися після 4 сезону. Чим після цього займалася Софія, де вона зараз та як виглядає?

Виявляється, після початку повномасштабного вторгнення, Стеценко вирушила за кордон. Проте не у москву, як стверджували ЗМІ пропагандиста, а у Прагу, звідки поїхала до Канади. Наразі, Софія мешкає в Торонто. На певний час дівчина відмовилася від акторства та працювала асистентом на знімальних майданчиках та фестивалях. Але з часом, вона зрозуміла, що хоче бути не за камерою, а перед нею.

“Я подумала, що акторське – це не моє. Зробила величезну перерву і зрозуміла, що дуже сумую за цим, що я дуже люблю акторську майстерність”, – розповідала Стеценко.

Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах
Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах

Наразі, у своєму Instagram, Стеценко публікує фото зі знімального майданчику. Здається, вона сподобалася режисерам у Канаді та отримала роль. Крім того, подивившись на акторку, можна побачити, що вона змінила стиль, пофарбувала волосся та стала блондинкою.

Окрім особистих фото, у фотоблозі Софії регулярно з’являються дописи про війну. Дівчина не забуває нагадати світу, хто наш спільний ворог. Й хоча, вона росла в російськомовній родині, наразі дівчина перейшла на українську та навіть виплавляє родичів, коли ті ненароком говорять російською.

Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах
Софія Стеценко показала, як змінилася після зйомок у Сватах

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.