“Я б з задоволенням”: переможниця “МастерШеф-13” Аліна Бурик зізналася, чи братиме участь у “Холостяку”

Переможниця 13 сезону "МастерШеф" Аліна Бурик зізналася, що їх дуже імпонує новий герой "Холостяка" Олександр Будько. Та чи наважиться вона зіштовхнутися з суперницями на шоу?

Після перемоги на “МастеШеф” Аліна Бурик знайшла свою аудиторію. Проте, користувачам мережі цікаві не лише її професійні здобутки та вишукані рецепти від кулінарки, а і її особисте життя. Дівчина зізналася, чи наважилася вона заповнити анкету на “Холостяка”.

У розмові з Аліною Доротюк, кулінарка зізналася, що зачарована харизмою та відвагою Олександра Будько вже давно. Вона насправді захоплюється чоловіком, підписана на його сторінку та прочитала його книгу.

“Я була підписана на Олександра ще до того, як він став холостяком. Купувала його книгу, читала, захоплювалася, спостерігала за ним. Як на мене, він просто надзвичайна людина. Тому я навіть писала йому про те, що дуже сподіваюся, що він все-таки знайде ту саму та виконає ту місію, з якою йде на проєкт”, – зізналася Аліна.

Аліна Бурик розповіла про плани на участь у Холостяку
Аліна Бурик розповіла про плани на участь у Холостяку

Проте, участь у проєкті вона навіть не розглядає. Після пережитого досвіду на “МастерШеф”, дівчина розуміє, що таке показувати свої почуття на публіку. Вона не хоче більше занурюватися у цей стан, бо, як відомо, хейтерів та нетактовних людей у мережі купа й обговорень її відносин з Кецмуром, Аліні було достатньо. Тому, вона залишиться осторонь та слідкуватиме за іншими дівчатами на проєкті.

“Я б із задоволенням познайомилася з Олександром поза межами проєкту. Я захоплююся ним як людиною, і він супер класний. Просто, на проєкті бути складно. Навіть не так складно бути там, як потім дивитися все це, читати коментарі та вислуховувати різне”, – поділилася курінарка.

Аліна Бурик розповіла про плани на участь у Холостяку
Аліна Бурик розповіла про плани на участь у Холостяку

Нагадаємо, раніше, ми писали чим завершилися стосунки з її екранним кавалером Владиславом Кецмуром. Виявляється, далеко не все, що показували у шоу, було правдою.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.