Вроду успадкувала не від мами: як виглядає дочка Ані Лорак, в якої скоро з’явиться братик чи сестричка

Дочка Ані Лорак свою врроду успадкувала не від мами, а від бабусі. Як виглядає спадкоємиця співачки, в якої скоро з'явиться братик чи сестричка?

Ані Лорак народила свого первістка Софію у стосунках з першим чоловіком Муратом. Гени турецького бізнесмена виявилися набагато сильнішими, а тому дівчинка одразу була схожа на нього.

Лише пізніше публіка помітила, що Софія насправді являється копією своєю турецької бабусі. Коли підприємець опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, просто не залишилося ніяких сумнівів на рахунок того, в кого вона пішла.

Але попри те, що вона була ще дитиною, також зазнавала чималого цькування в мережі. Публіка не проявляла своєї милості по відношенню до дитини, і часто займалася відкритим булінгом через її зовнішність. Іронічно, адже предметом обговорень ставали ті риси, які легко піддаються корекції. Що власне і сталося.

Ані Лорак показала, як виглядає її єдина дочка Софія

Ані Лорак показала, як на неї впливають нові стосунки
Ані Лорак показала, як виглядає її єдина дочка Софія

На свій день народження Софія постала в абсолютно новому образі, і багато хто навіть не повірив, що це вона. Однак, коли і на сторінці Мурата в соціальній мережі Instagram зʼявилися кадри з донькою, все стало на свої місця. Очевидно вже не можна було приховувати: Софія виявилася надзвичайною красунею, і потрібно було просто трохи додати макіяжу, а також сформувати брови.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу

Нагадуємо, нещодавно стало відомо, нібито Мурат може стати батьком вдруге. Його обраниця Анастасія Фоксі опублікувала на особистій сторінці фотографію тесту на вагітність з двома смужками. Після цього на публіку чекала справжня драма.

Молода жінка почала закликати бізнесмена до відповідальності, нащо він став відповідати, нібито не відмовлявся від малюка і візьме на себе усе необхідне. При цьому на рахунок весілля чи створення сім’ї так мова і не зайшла, принаймні не публічно. Досі невідомо, чи стане все ж таки Софія старшою сестрою, або це взагалі була піар-історія.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.