“Діти швидко ростуть”: зірка ТСН Островська показала, як змінилася її дочка Агата – в рожевому і з бантиками

Ведуча ТСН Наталія Островська показала, як змінилася її дочка Агата. А зараз дівчинка вже фотографуються в рожевому і з бантиками. Докладніше в матеріалі.

Як відомо, популярна українська телеведуча Наталія Островська півроку тому стала матір’ю. Не дивлячись на необхідність відпочинку та декретної відпустки, вона вельми швидко встала на ноги та повернулася в ефіри. Не уважні могли навіть не помітити того факту, що у зірки сталося поповнення.

Але ті, хто підписаний на неї в Instagram, прекрасно знають і про протікання вагітності, і про інші нюанси. Дивовижно, але Островська вміло поєднувала роботу, догляд за собою, походи до лікаря та інші необхідні речі. Надзвичайним чином Островська встигала абсолютно все, і не нехтувала своєю кар’єрою, і так само материнством. І навіть зараз вона може знімати відео, а підписникам тим часом помічають, що маленька Агата сидить у дитячому кріслі позаду в машині.

Варто відзначити, що Наталія відкрита абсолютно в усіх питаннях, окрім її чоловіка, якого вона досі приховує від публіки. І якщо раніше вона обіцяла показати його, коли стане популярною, то зараз запевняє, що її благовірний заслуговує на приватність.

Наталія Островська показала, як підросла її маленька дочка Агата

Наталія Островська заявила, що не з'явиться у наступних ефірах ТСН
 Наталія Островська показала, як підросла її маленька дочка Агата

Натомість користувачі завжди мають шанс потішитися завдяки фотографіям з маленькою Агатою. Зокрема нещодавно Наталія показала, як підросла її прекрасна донечка.

Та зараз ага та носить рожевий одяг, бантики, а також підкорює усіх своїми розкішними синіми очима. Поки що незрозуміло, чи схоже вона на свою зіркову маму, однак прекрасно передає спектр емоцій.

Наталія Островська показала, як підросла її маленька дочка Агата. Скріншоти особистої сторінки зірки

Нагадуємо, не так давно Наталія Островська повідомила, що найближчим часом публіка не зможе її побачити в ефірах, адже ведуча йде у відпустку. Тим не менш, відпочинок триватиме недовго, а тому і розлука з глядачами буде короткою.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.