Решетнік показав, що сталося з його обличчям і розповів, хто це зробив з ним — око ледь відкривається

Популярний український ведучий Григорій Решетнік показав, що сталося з його обличчям і розповів, хто це зробив з ним. Око зірки ледь відкривається.

Григорій Решетнік більше 10 років залишається обличчям багатьох українських шоу, а тому ретельно слідкує за тим, як він буде виглядати в кадрі.

А з появою соцмереж та можливості добре заробляти за допомогою контенту там для ведучого залишилося ще менше простору для того, аби дозволяти собі виглядати “по-домашньому”. Перед камерою він завжди з’являється при параді: з краваткою, в сорочці, в піджаках. Що вже казати про телебачення, де використовуються грим та освітлення.

Григорій Решетнік показав набряк на обличчі і назвав свій діагноз

Дружина Григорія Решетніка розповіла, чому не ставить дітей в приорітет
 Григорій Решетнік показав набряк на обличчі і назвав свій діагноз

Але навіть при максимальній уважності та дбайливості можна потрапити в незручну ситуацію. Так, нещодавно Григорій опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показав, як зараз виглядає його обличчя.

Так склалося, що його око ледь відкривається. На правій частині спостерігається сильний набряк, який переходить на по віку. Також є почервоніння. Григорій одразу ж пояснив, що з ним сталося, і хто в цьому винен.

Григорій Решетнік показав набряк на обличчі і назвав свій діагноз. Скріншот особистої сторінки телеведучого

“Ні-ні, не дружина. Алергія. Та ще й у такий відповідальний день… Стільки заплановано зустрічей, зйомок, благодійний захід… Але нас не зупинити!”

Залишається сподіватися, що Григорій зможе швидко прийти у норму завдяки антигвстамінним препаратам. Що саме стало алергеном для зірки досі залишається загадкою, але телеведучий імовірніше за все все ж таки поділиться цим невеличким секретом.

Нагадуємо, що днями Христина та Григорій похизувалися в соціальних мережах надзвичайною сумою, яку їм вдалося зібрати для діток, які стали жертвами трагедії в Охматдиті. Надалі пара продовжує займатися благодійністю та волонтерством і залучає до цього і своїх підписників.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.