Злата Огнєвіч показала, чому каре підійде не всім: якщо не вмієте укладати, на голові буде такий “безлад”

Популярна українська співачка Злата Огнєвіч показала, чому каре підійде не всім. У випадку, якщо не вмієте укладати, на голові буде такий "безлад":

Коли Злата Огнєвіч вперше з’явилася на екранах, то одразу підкорила публіку не тільки своїм надзвичайним вокалом, але й неймовірними зовнішніми даними. Артистка претендувала на роль найкрасивішої жінки в українському шоу-бізнесі. І напевно якби не шалений піар навколо Насті Каменських, вона цей статус завжди тримала в своїх руках.

Примітно, що усю свою молодість та зрілі роки Злата присвятила розвитку сценічної кар’єри. Поруч з нею не було тих самих продюсерів, які вміли за декілька років зробити з вокалістки суперзірку. Тим не менш, її досягнення дуже стійкі та помітні.

Злата Огнєвіч показала, як її каре виглядає без укладання

Огнєвіч підкорила Ярославського своїми кулінарними талантами
Злата Огнєвіч показала, як її каре виглядає без укладання

Примітно, що артистка завжди зберігала жіночні образи і ніколи не наважувалася на щось брутальне чи маскулінне. Втім, спробувала побути білявкою, за що дорого заплатила: артистка зіпсувала своє волосся і тривалий час була змушена ходити в по руках, особливо в моменти, коли необхідно було виходити на сцену чи проводити зйомки.

Не так давно їй вдалося повністю відновити своє волосся, і імовірно через це вона останнім часом робить його доволі коротким. Зокрема, зірка наважилася на каре. Здавалося, що це вельми просто зачіска, яка завжди в тренді. Але є певні нюанси. Один з них Злата продемонструвала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Можна помітити що на відео у зірки кінчики виглядають наче рваними. Імовірно, це пов’язано з тим, що зірка недостатньо уваги приділила укладанню.

Втім, цілком імовірно, що це сталося через сильну спеку. Занадто суха погода, ще й сонце можуть повністю зруйнувати укладання та перетворити зачіску на справжній безлад на голові.

Злата Огнєвіч показала, як її каре виглядає без укладання

До речі, одяг Злата обрала для ролику по-справжньому літній, дуже відкритий та модний. І навіть не нехтувала макіяжем попри погодні умови.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.