Як виглядає екс-дружина Меладзе, яку він проміняв на Брежнєву: гарне обличчя і 3 дітей не втримали чоловіка

Знаменитий український продюсер Костянтин Меладзе наважився одружитися на Вірі Брежнєвій, лише коли його дружина дізналася про їхній зв'язок. Як же вона виглядає?

Яна Сум — колишня дружина Костянтина Меладзе та мати трьох його дітей. Пара була разом з юності, пройшла через чималі випробування і змогла розбагатіти завдяки таланту продюсера та терпінню його дружини.

Чутки про невірність Костянтина ходили ще наприкінці дев’яностих. На телебаченні виходила маса сюжетів про це, а пізніше плітки заполонили газети та інші засоби масової інформації.

Але Яна ніколи не реагувала на це, не коментувала, інтерв’ю не давала. Як пізніше з’ясувалося, жінка взагалі була ізольована від цього інформаційного поля, і навіть не здогадувалася, що відбувається. Принаймні, так стверджувала вона.

Як виглядає екс-дружина Костянтина Меладзе, яку він проміняв на Брежнєву

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Костянтин Меладзе показав, як виглядає його колишня дружина

Про невірність жінка запідозрила, коли вийшла пісня Костянтина Меладзе, на яку він надихнувся через Віру Брежнєву. Все було настільки очевидно, що навіть в пресі здогадалися, що вокалістка була його коханкою.

Костянтин Меладзе і Чна Сумм
Костянтин Меладзе показав, як виглядає його колишня дружина

Хоча поговорюють, що для того, аби втримати чоловіка необхідно слідкувати за собою, у випадку Яни ця історія не спрацювала: колишня дружина Костянтина Меладзе завжди виглядала просто приголомшливо, при цьому народила йому трьох дітей, і не сиділа без діла.

Окрім того, навіть після розлучення вона вельми стримано коментувала його зради, заявила, що ні про чого не знала, ні про що не здогадувалася, і що розійшлися вони цілком мирно.

Примітно, що родина продюсера залишилася жити в Києві. А його дочка навіть пробувалашся на талант-шоу, втім, швидко зазнала невдачі. Ліля розповідала, що батько дуже хотів її підтримати та прийти разом з нею. Однак, вона відмовилася, маючи тривогу, що публіка буде трактувати це як підкуп суддей.

Тим не менш, публіка тільки про це і говорила, що про дочку Костянтина Меладзе і про те, якою вона виросла, і наскільки багато в неї таланту.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.