“Дякую, що обрав мене”: Квіткова дізналася, що таке безумовна любов. Хто той єдиний, який полонив її серце?

Відома блогерка Даша Квіткова не так давно завершила стосунки з шоуменом Нікітою Добриніним. Проте, жінка не залишилася сама. Хто той чоловік, який став для неї опорою та підтримкою?

Популярна блогерка Даша Квіткова не давно зустріла своє 26-річчя. Проте, це не єдине свято, яке чекає на родини у цьому місяці. У своєму Instagram, жінка повідомила про ще одну подію, яка важливіша для неї, навіть за власний день народження.

Сьогодні три рочки з дня, коли у її житті з’явився чоловік, який став для Даші справжньою опорою та підтримкою. З нагоди такої події, вона вирішила розмістити чутливий допис та показати, яким був її єдиний синочок Лев у перші місяці свого життя.

“3 роки назад, о 9:51, я стала мамою найпрекраснішого хлопчика на світі. Твоя любов вчить та зцілює. Ти завжди кажеш “мама, я красивий і розумний” і це факт, синочок. Ти моя душа, моє серце і моє щастя. Життя з тобою наповнене суцільним карнавалом з емоцій та фарб, які ти даруєш”, – написала блогерка.

Даша Квіткова показала єдиного чоловіка, який зміг полонити її серце
Даша Квіткова показала єдиного чоловіка, який зміг полонити її серце

Даша визнає, що син приніс в її життя неймовірне щастя, яке може відчути тільки мати. Тільки взявши на руки сина, вона відчула, що таке безумовна любов, яка не зникне ніколи. Жінка вдячна долі за такий подарунок та дякує синові, що обрав її своєю мамою.

“Я дізналась, що таке безумовна любов. Я дізналась, що таке відповідальність. Я дізналась, що таке терпіння. Я дізналась, що твої обійми або голос – можуть зціляти. А найголовніше, я дізналась, що у щастя є імʼя: і воно твоє, Лев. Бути твоєю мамою – це найкраще що зі мною сталось. Дякую, що обрав мене”, – поділилася Даша.

Даша Квіткова показала єдиного чоловіка, який зміг полонити її серце
Даша Квіткова показала єдиного чоловіка, який зміг полонити її серце

Нагадаємо, Даша Квіткова та Нікіта Добринін поки єдина пара з “Холостяка”, яка поєднала свої життя шлюбом та спільною дитиною. Й хоча, у 2023 році, вони оголосили про розлучення, батьки продовжують тепле спілкування заради сина. Експодружжя впевнене, що має зробити усе, аби маленький Лев не відчував на собі їх розриву.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.