У кого з 1+1 було найбільше чоловіків: в рейтингу Таран, Падалко, Мосейчук, Вітвіцька, Мазур, Барбір, Осадча

Професія журналістки досить складна та насичена різноманітними подіями. Не кожен може витримати стосунки з такою жінкою. Тому відомі українські ведучі часто мали не одного, а декількох чоловіків.

Українські телеведучі часто розповідають про життя інших людей. Тим часом їхнє власне життя часто є навіть цікавішим та достойнішим ефіру! Найбільше шанувальники хочуть знати про особисте життя ведучих. І у зірок 1+1 стосунки склалися зовсім по-різному.

Лідія Таран

Особисте життя одна з найкрасивіших білявок країни намагається не афішувати. Лідія не дуже активна в соціальних мережах. В них вона іноді ділиться спільними зі своєю донькою Василиною від колись популярного телеведучого Андрія Доманського. Про інших чоловіків Лідії нічого не відомо. Таран зізнавалася, що романтичні стосунки у неї були. Однак знайти того єдиного, з яким хотілося б провести все життя, їй так і не вдалося.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою Василиною
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою Василиною

Марічка Падалко

Ведуча офіційно одружена з Єгором Соболєвим, з яким вони виховують трьох прекрасних дітей. Цей шлюб для Марічки є вже другим, але про свого першого обранця Падалко не розповідає. Єгор до зустрічі з Марічкою також був в стосунках, від яких у нього залишилася донька Аліса. До слова, попередні шлюби та досвід Соболєва у батьківстві дуже допомогли подружжю обійтися без помилок, характерних для молодих пар.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Наталія Мосейчук

За роки роботи на телебаченні Наталія встигла стати однією з найвпливовіших ведучих в Україні. При цьому з колегами вона принципово не допускає тісних стосунків, оскільки в роботі дотримується професійної етики.

У житті ведучої було два кохання — Леонід Мосейчук та нинішній чоловік Ілля Раєвський. Кожен зі шлюбів подарував пані Наталі по синочку. Старший Антон зараз живе у Європі, а молодший Матвій — разом з батьками.

Наталія Мосейчук та її другий чоловік Ілля Раєвський
Наталія Мосейчук та її другий чоловік Ілля Раєвський

Соломія Вітвіцька

Одна з найкрасивіших ведучих на українському телебаченні не вважає, що пара повинна триматися за стосунки попри все. Також сама по собі наявність взаємин не є для Соломії достатньою підставою для поповнення в сім’ї.

Зі своїм чоловіком Владом Кочатковим ведуча розлучилася, коли вони не змогли знайти вирішення для розбіжностей, які давно існували в парі. Дітей у подружжя не було. Після розлучення Соломія та Влад зберегли дружні стосунки.

Соломія Вітвіцька з коханим Олексієм Ситайлом
Соломія Вітвіцька з коханим Олексієм Ситайлом

Тривалий час телеведуча не мала романтичного інтересу. З новим коханим Олексієм Ситайлом вона познайомилася завдяки волонтерській діяльності. Але оскільки чоловік захищає Україну, парі не часто вдається бути поруч.

Алла Мазур

Справжня легенда українського телебачення є унікальним прикладом того, як велика популярність може поєднуватися із таємничістю в особистому житті. Ведуча самостійно виховує сина Артема, якому цьогоріч виповнилося 16 років. Та за весь цей час Алла не розкрила ім’я біологічного батька хлопчика. В офіційному шлюбі Мазур ніколи не була.

Алла Мазур із сином Артемом
Алла Мазур із сином Артемом

Людмила Барбір

Одна з найчарівніших ведучих 1+1 одружена та має дуже міцні стосунки. Для Людмили найважливішим у житті є саме сім’я. Але повноцінною вона для неї стала лише у 2012 році, коли подружжя оголосило про поповнення в сім’ї — народження сина Тараса.

Весільні фотографії Людмили Барбір
Весільні фотографії Людмили Барбір

Катерина Осадча

Зі своїм першим чоловіком Олегом Поліщуком Катерина познайомилася в Криму, коли їй було лише 17 років. Вже за рік пара одружилася, а згодом у них з’явився синочок, якого вони назвали Іллею. Але через значну різницю у віці (Олег старший за телеведучу на 15 років) та певні непорозуміння шлюб протримався лише три роки.

Телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов
Телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов

Сьогодні Осадча підтримує с Поліщуком хороші стосунки. Її ж справжнім коханням, з яким Катерина відчуває себе щасливою, став колега по 1+1 Юрій Горбунов. Разом пара виховує двох хлопчиків — Івана та Данила, яким цьогоріч виконується 7 та 3 рочки.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.