Олена Мозгова показала молодшу дочку від Аксельрода: у продюсерки зʼявилася її копія, але з третьої спроби

Відома продюсерка Олена Мозгова потішила новою порцією сімейного контенту. Нарешті шанувальники зможуть визначити, на кого більше схожа її найменша донька.

Відома українська продюсерка Олена Мозгова не часто викладає фото з найменшою дочкою, яку вона народила у шлюбі з Девідом Аксельродом. Проте, цього разу жінка вирішила зробити виключення та порадувала підписників аж двома кадрами.

Знімки жінка розмістила у своєму Facebook. Спочатку на її сторінці з’явилося свіже фото 8-річної Соломії. На ньому дівчинка купається в басейні. Це й не дивно, адже у таку спеку може врятувати тільки прохолодна водичка. Головне не забувайте прикривати голову, коли тривалий час знаходитеся на сонці.

“Басік рятує мою рибку”, – підписала фото Олена.

Олена Мозгова показала молодшу доньку від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала молодшу доньку від Девіда Аксельрода

Крім того, вчора у фотоблозі з’явилося ще одне фото. На цей раз, продюсерка поділилася частинкою своїх спогадів. На знімку Олена тримає свою новонароджену донечку. Світлина вийшла дуже світлою та позитивною, попри те, що Соломійка надула губки. Неозброєним оком видно, що Олена дуже любить дівчинку.

Олена Мозгова показала молодшу доньку від Девіда Аксельрода
Олена Мозгова показала молодшу доньку від Девіда Аксельрода

У коментарях, підписники зазначили, що дівчинка перейняла найкращі риси від своїх батьків. Й хоча не зрозуміло, на кого більше схожа дитина, користувачі мережі відмітили вроду Соломії та засипали її компліментами.

“Дуже гарна донька! Мама теж вродлива дуже”, “Це ж так треба, щоб рибка була схожа одночасно і на маму, і на тата! Ну, на те вона й рибка! Красуня і розумниця”, “Неповторні оченята”, – написали під дописом.

Нагадаємо, в Олени Мозгової є ще дві старші донечки. Середня Євгенія народжена від відомого артиста Олександра Пономарьова, а ось про батька старшої Зої нічого не відомо. Можливо, це й на краще, адже співак замінив її рідного тата та виховав дівчину.

Олександр Пономарьов з сином Сашком та донечками Женею і Зоєю
Олександр Пономарьов з сином Сашком та донечками Женею і Зоєю

Схожі статті

Наталія Могилевська показала, якою насправді стала матір’ю для своїх прийомних дочок: йде на це принципово

Наталія Могилевська вже 2 роки як щаслива мама, але деякі речі залишаються завжди поза кадром. Нещодавно артистка розповіла, на які речі у сім'ї йде принципово.

40-річна Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура: як мамі пластика не знадобиться ніколи

Знаменита співачка Слава Камінська показала, як змінилася її єдина дочка Лаура і вразила її зовнішністю. Дівчинка зростає неймовірно вродливою.

Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає: тепер у серці головний не В’ячеслав Узелков, а інший

Відома українська тренерка Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає. Виявляється, тепер у її серці головний не В'ячеслав Узелков, а інший.

“Їм все солодке, що бачу перед собою”: Катерина Полтавська відповіла, скільки набрала під час вагітності

Дружина шоумена Володимира Остапчука продовжує ділитися подробицями свого особливого стану. Цього разу, Полтавська зізналася, на скільки погладшала за час вагітності.

Спадкоємець замружує очі, а мама не стримує сміх: Марічка Падалко показала, як сина в університет віддавала

Популярна українська ведуча Марічка Падалко насмішила мережу кадром, на якому показала, як віддавала сина до університету. Юнак здивував реакцією.

Така крута нянька дана не кожному: 41-річна Джамала показала, хто розважає її молодшого синочка

Відома співачка Джамала не так давно стала багатодітною матір'ю. Поратися з трьома шибениками не так просто, тому артистка має залучати сторонню допомогу.