Відмовилася від весілля з мільйонером, але не з мільярдером? Онучка Софії Ротару вже надсилає запрошення

Онучка легенди української естради Софія Ротару Соня Євдокименко показала розкішні запрошення, які надсилає своїм друзям. Весілля вже на носі?

Не так давно стало відомо, що Соня Євдокименко розійшлася зі своїм хлопцем-мільйонером Денисом. Парі пророкували весілля. Однак неодноразово і сама модель, і її родичі спростовували дану новину. Зокрема Софія Михайлівна говорила про те, що її онучка занадто маленька для таких справ.

Онучка Софії Ротару показала свої запрошення та заінтригувала нагодою

Стало відомо, з ким зустрічається 22-річна внучка Софії Ротару
Онучка Софії Ротару показала свої запрошення та заінтригувала нагодою

Вже пізніше просто почала підозрювати, що насправді Соня взагалі розійшлася з Денисом, адже вони тривалий час знаходилися в розлуці, і фактично жили в різних країнах. Зокрема, Соня перебувала в Сполучених Штатах Америки, а мільйонер у Великобританії. Коли саме вони порвали достеменно невідомо, але згодом Євдокименко почала виходити в люди з новим обранцем — спадкоємцем мільярдів.

І окрім того стало відомо, що Софія організовує захід, на який все розіслала запрошення. Відповідну публікацію вона зробила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Який характер заходу також залишається таємницею, так як Євдокименко закрила усе найважливіше.

Онучка Софії Ротару показала свої запрошення та заінтригувала нагодою. Скріншот особистої сторінки зірки

Цілком можливо, що мова йде про якусь вечірку, але так само в це може бути натяк на те, що Соня незабаром стане офіційною дружиною.

Нагадуємо, що останні 4 роки Софія Ротару веде дуже закритий образ життя, і взагалі не виходить на зв’язок. Після 24 лютого вона жодного разу не дала ніякого інтерв’ю, і навіть коментаря. З підписниками воно також не спілкується, і лише зрідка реагує на трагедії, які стаються в Україні.

Неодноразово Софію Михайлівну намагалися за це критикувати, але врешті-решт вона притримується своєї лінії поведінки, і не реагує на маніпуляції. Зокрема, у неї є благодійний фонд, який займається сім’ями захисників та вдовами.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.