Гніздечко повелителя вовчиць майстерно замасковано: Винник показав свій дім, який добре сховав за парканом

Гніздечко повелителя вовчиць майстерно замасковано, але Олег Винник все ж таки показав свій дім, який добре сховав за парканом. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець руками приховував правду про те, що одружений та виховує сина. Ба більше, не так давно з’ясувалося, що насправді весь цей час зірка проживав здебільшого у Німеччині, де в нього є квартира та студія звукозапису. В Україні він здебільшого знаходився по роботі.

Тим не менш, це не означає, що у нього Києві не було дому. Навпаки, разом з дружиною Таїсією чоловік придбав апартаменти, які просто таки змогла відслідкувати.

Олег Винник показав, як виглядає його будинок в Києві

Олег Винник розповів, куди зник та чим займається
Олег Винник показав, як виглядає його будинок в Києві

Хто міг подумати, що Олег Винник проживає на Гоголівській? Зірка обрав для життя звичайний район, і єдине, що його відокремлювала від шалених фанатів, які до безтями були в нього закохані — це високий паркан, шлагбаум та охорона.

Папараці прослідкували за Олегом та його командою прямо до його будинку, але потрапити всерединудору не змогли, адже для цього необхідно було мати достатні причини.

Квартира Олега Винника на Гоголівській

Зараз Олег проживає у Берліні. Чоловік до вас з половиною роки не повертався до України, і навіть встиг розірвати контракт зі своїм продюсером. У мережі з’являлася інформація про те, що нібито артист приїхав для того, аби підписати документи, але Олег згодом їх спростував.

Досі невідомо, що відбувається з його кар’єрою. Зірка наполягав на тому, що авторські права на виконання композиції в нього ніхто не відбере, але зараз стає зрозуміло, що відсутність концертів у зірки може продиктована саме суперечками навколо прав.

Окрім того, Винник дав зрозуміти, що йому доведеться повністю зібрати нову команду, так як стара залишилася з його продюсером. Так само був видалений його акаунт соціальних мережах. Досі невідомо, чи вдалося йому знайти хоч якусь альтернативу чи компроміс зі своїм колишнім хрещеним батьком, який виконував роль його продюсера.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.