Міка Ньютон показала крихітного малюка у сумці-кенгуру і вразила правдою про материнство: “Я закохана”

Міка Ньютон показала крихітного малюка у сумці-кенгуру і вразила правдою про материнство. Співачка вийшла на звʼязок з прогулянки з дитинкою.

Популярна українська співачка Міка Ньютон поїхала з України на піці своєї слави. Досі невідомо, чому раптом вона вирішила покинути все та просуватися в Сполучених Штатах Америки, де ще жодна українська знаменитість не змогла добитися успіху.

Врешті-решт, у Ньютон таки не досягла висот музичній кар’єрі в Америці, але активно знімається там для рекламних роликів. Окрім того саме там Ньютон отримала лікування її онкології. Цей процес зайняв декілька років, і не так давно артистка повідомила, що знаходиться в ремісії вже 5 років.

Міка Ньютон вперше показала малюка та поділилася почуттями

Міка Ньютон показала результат свого тесту на онкологію
Міка Ньютон вперше показала малюка та поділилася почуттями

Там же вона знайшла своє кохання і вийшла заміж. Однак своїх дітей у пари поки що немає. Тим не менш, артистка з позитивом ставиться до чужого материнства. Зокрема, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію подруги, яка під час прогулянки була з немовлям у рюкзаці-кенгуру.

Також поруч стояв лабрадор. Судячи з усього, материнство не стало перепоною для активного образу життя героїні кадру. В свою чергу Міка Ньютон поділилася почуттями у зв’язку з побаченим.

Міка Ньютон вперше показала малюка та поділилася почуттями

Нагадуємо, що 2 з половиною роки тому Міка Ньютон не тільки активно підтримувала батьківщину інформаційно, але і навіть давала концерти США у зв’язку з цим. Було безліч благодійних ініціатив. Але його там не забуває і про тему онкології, яка їй дуже близька та знайома. Зокрема вона постійно нагадує про необхідність регулярно перевірятися та слідкувати за своїм станом, а також не ігнорувати його.

Цілком можливо, що після встановлення стійкої ремісії Міка Ньютон все ж таки наважиться на народження малюка. Тим паче, що вона вже підбирається до 40 років. На даний момент співачка жодного разу не обговорювала з підписниками тему материнства.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.