Копія Дмитра Карпачова або Жені Яновича? Олександр Пономарьов вперше показав, як виглядав у 23 роки

У мережі з'явилося архівне відео, на якому Пономарьов звертається до жителів Ужгорода з нагоди важливого свята. Проте, зараз користувачі мережі не впізнають Олександра, а бачать зовсім іншу людину.

Відомий український музикант розпочав свою кар’єру після успіху на пісенному конкурсі “Червона рута”. З того часу, популярність артистка почала стрімко зростати. Не дивно, що його запрошували на різноманітні концерти на честь важливих свят.

Одним з таких виступів стала його участь у привітання жителів міста Ужгород з днем міста у 1997 році. Відео з цієї події спливло в мережі, проте шанувальники бачать на ньому не відомого співака, а інших особистостей.

 

Олександр Пономарьов показав, як виглядав 27 років тому
Олександр Пономарьов показав, як виглядав 27 років тому

Відео з’явилося у популярному нині TikTok. На ньому 23-річний виконавець промовляє привітання, а також розповідає анекдот. У коментарях, користувачі мережі написали декілька відомих постатей, на який, на їх думку, був схожий Пономарьов. У цих рядах опинився відомий психолог Дмитро Карпачов, комік та шоумен Женя Янович. Згадали шанувальники й про закордонних зірок, а саме співака Елвіса Преслі та актора Метью Перрі.

“Так схожий на Метью”, На Елвіса схожий”, “Це Карпачов”, “Янович?”, – написали у коментарях.

Олександр Пономарьов показав, як виглядав 27 років тому
Олександр Пономарьов показав, як виглядав 27 років тому

Крім того, шанувальники згадали, що анекдот, який на відео розповідає Олександр раніше розповідав Кузьма Скрябін. Користувачі мережі припускають, що саме від нього співак почув цей “шедевр” гумору.

“Якщо не помиляюся, то Кузьма ще такий розповідав”, “Так, як Кузьма, ніхто не розкаже”, – відповіли під дописом.

Загалом, це відео викликало ностальгію. Дехто з теплом згадав ті часи та похизувався, тим, що був присутній на тому концерті. Пройшло так багато часу, майже 20 років, а артист досі залишається зіркою української сцени.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.