“Розговорилися, поки я чекала на автограф”: Полякова розповіла, як завдяки Білик зустріла своє перше кохання

Українська артистка зізналася, що у 16 років вперше закохалася. Хто ж став обранцем Олі Полякової, і яке відношення до цього має Ірина Білик?

Популярна співачка Оля Полякова вже 20 років в офіційному шлюбі з Вадимом Буряковським. Проте, не секрет, що до нього у співачки були інші стосунки. На жаль, особистостей її колишніх хлопців, громадськості не відомо. Проте, артистка зізналася, коли вперше закохалася та як Ірина Білик звела її з хлопцем, який підкорив серце виконавиці.

Під час участі у шоу “Пісня мого життя“, Полякова поділилася особистим. Виявляється, кохання постукало в її двері, коли жінці було всього 16 років. Тоді, вона відвідала концерт своєї кумирки Ірини Білик. Там Оля отримала неймовірне задоволення від виступу, проте цього її здалося замало. Артистка вирішила, що мусить отримати омріяний автограф від Ірини, і не важливо, що заради цього треба вистояти величезну чергу.

Оля Полякова розповіла, як Ірина Білик пов'язана з її першим коханням
Оля Полякова розповіла, як Ірина Білик пов’язана з її першим коханням

Там, і сталося доленосне знайомство. Оля розговорилася з хлопцем, що стояв біля неї. А після, він проводив її до дому. Цікаво, що хлопець забув дізнатися телефон співачки, тому не міг з нею зв’язатися. Два місяці кавалер бродив між будинками сподіваючись зустріти кохану, але все було марно. Полякові ніде не було видно.

Проте, він не здався, а напроти, знайшов неординарне рішення для розв’язання цієї проблеми. Хлопець дочекався одинадцятої години вечора та на повний звук увімкнув пісню Білик. Він сподівався, що шанувальниця її творчості зацікавиться, звідки лунає музика, так і сталося – Оля виглянула з вікна.

“Він побачив мене у вікні і крикнув, аби я до нього спускалася. Я побігла і згодом він став моїм першим коханням”, – пригадала співачка.

Оля Полякова розповіла, як Ірина Білик пов'язана з її першим коханням
Оля Полякова розповіла, як Ірина Білик пов’язана з її першим коханням

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.