Не від Потапа: колишня дружина продюсера Ірина Горова ніжно пригорнула немовля та вразила правдою

Відома українська продюсерка та колишня дружина Потапа Ірина Горова показала крихітного малюка та ніжно його пригорнула. Дитина народилася не від екс-чоловіка.

Як відомо, Ірина Горова та Потап розійшлися вже 10 років тому. За цей час багато чого встигло змінитися: Олексій одружився з Настею Каменських, допомагає їй будувати кар’єру в Іспанії, а також не покидає скандальних заголовків. Продюсеру пророкують смерть його кар’єри, а також виступи у інших виконавців на розігрівав. Він тим часом має більш позитивний погляд у майбутнє.

Ірина Горова показала крихітного малюка та ніжно його обійняла

Ексдружина Потапа Ірина Горова розповіла про характер свого сина
Ірина Горова показала крихітного малюка та ніжно його обійняла

Тим часом Ірина продовжила свій шлях самостійно. Зірку завжди чекали вдома її прекрасні діти — Андрій та Наталія, а в студії велика кількість підопічних, з якими в неї склалися набагато тепліші стосунки, ніж у Олексія. Це стало зрозуміло навіть сильніше після того, як екс-подружжя розірвали контракт: Ірина забрала з собою більшість вокалістів.

Зараз її старша дочка проживає у Польщі, куди вона переїхала після заміжжя з іноземцем. Андрій на даний момент займається баскетболом, а також багато подорожує з батьком. Горова також не сумує. Наприклад, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії, на якій постала з немовлям, що ніжно пригорнула до себе.

Ірина Горова показала крихітного малюка та ніжно його обійняла

Кому належить малюк достеменно невідомо, адже продюсерка не відмітила у соцмережах матір імовірно хлопчика. Втім, можна зробити висновок про його вік, дитині приблизно 3-4 місяці. Фотографія була зроблена у будинку Ірини. Це можна помітити і з меблів, і з рослин, які знаходяться на тлі.

Нагадуємо, що продюсерка була заміжня 2 рази. Вона народила старшу дочку від виконавця Юрія Горового, а потім вийшла заміж за його кращого друга Олексія Потапенко, від якого народила сина Андрія. З обидвома вона підтримує спілкування і називає себе найкращою колишньою дружиною.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.