Дружина Григорія Решетніка показала ту, якій їхній старший син вже дарує букети квітів: знає як треба

Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетніка Христина показала ту, якій їхній старший син вже дарує букети квітів. Хлопець вже знає як треба.

Григорій та Христина неодноразово говорили про те, що докладають всі зусилля для того, або виростити всесторонньо розвинутих, добрих та щасливих дітей. І варто відзначити, що їм вже активно розповідають про те, наскільки хороше враження справляють їхні хлопці. На даний момент в родині виховуються троє молодих людей. Старший вже починає переходити у підлітковий вік.

І він вже вражає тим, як справно налагоджує соціальні зв’язки. Не так давно Христина показувала, як він вміло допомагав дівчинці на дитячому майданчику, а тепер вже стоїть в Києві з розкішним букетом троянд.

Дружина Григорія Решетніка показала, якого джентльмена вони виховали

Тополя, Притула та Решетнік: багатодітні зірки, що залишились в Україні
 Дружина Григорія Решетніка показала, якого джентльмена вони виховали

Квіти вийшли настільки великими, що хлопець на їхньому фоні почав губитися. І тим не менш, воно того було варте. Виявляється, жінка, яка отримала цей розкішний букет ніхто інша, а бабуся.

Але цей урок хлопець безумовно запам’ятає, адже подібна культура засвоюється з ранніх років.

 Дружина Григорія Решетніка показала, якого джентльмена вони виховали

Нагадуємо, що не так давно Христина та Григорій також розповідали про своє бажання усиновити ще дітей. Пара всерйоз це обговорювала між собою, і навіть провела бесіду з хлопчиками, які вже знають, що можливо в їхній сім’ї ще з’являться діти. Тим не менш, до даного процесу так і не дійшло. Що стало на перепоні залишається загадкою, але Христина та Григорій поки що не поспішають з поповненням.

Окрім того пара постійно натякає на те, що можливо приведе на цей світ дівчинку. Ведучий та його дружина постійно діляться своїми ідеями на рахунок імені для малюка, і не приховують, що хотіли б стати батьками для принцеси.

Цілком імовірно, що найближчим часом вони навіть на це наважиться. Хоча Григорій неодноразово говорив, що велика родина вимагає від нього ще більших зусиль та доходів, через що він постійно працює.

Схожі статті

Наталія Могилевська показала, якою насправді стала матір’ю для своїх прийомних дочок: йде на це принципово

Наталія Могилевська вже 2 роки як щаслива мама, але деякі речі залишаються завжди поза кадром. Нещодавно артистка розповіла, на які речі у сім'ї йде принципово.

40-річна Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура: як мамі пластика не знадобиться ніколи

Знаменита співачка Слава Камінська показала, як змінилася її єдина дочка Лаура і вразила її зовнішністю. Дівчинка зростає неймовірно вродливою.

Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає: тепер у серці головний не В’ячеслав Узелков, а інший

Відома українська тренерка Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає. Виявляється, тепер у її серці головний не В'ячеслав Узелков, а інший.

“Їм все солодке, що бачу перед собою”: Катерина Полтавська відповіла, скільки набрала під час вагітності

Дружина шоумена Володимира Остапчука продовжує ділитися подробицями свого особливого стану. Цього разу, Полтавська зізналася, на скільки погладшала за час вагітності.

Спадкоємець замружує очі, а мама не стримує сміх: Марічка Падалко показала, як сина в університет віддавала

Популярна українська ведуча Марічка Падалко насмішила мережу кадром, на якому показала, як віддавала сина до університету. Юнак здивував реакцією.

Така крута нянька дана не кожному: 41-річна Джамала показала, хто розважає її молодшого синочка

Відома співачка Джамала не так давно стала багатодітною матір'ю. Поратися з трьома шибениками не так просто, тому артистка має залучати сторонню допомогу.