Прийшла за білизною для нового обранця? Леся Нікітюк показалася на хмельницькому базарі та здивувала вибором

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк часта гостя на хмельницькому базарі. Проте цього разу вона здивувала своїми покупками — обирала білизну, і не для себе.

Популярна телеведуча та блогерка Леся Нікітюк ніколи не сидить склавши руки. Жінка постійно у клопотах, то працює, то опановує нові хобі. Нещодавно, ми писали про її нове захоплення спортом, на яке відреагував сам Олександр Усик. А вже зараз, жінка вирушила на шопінг.

У своєму Instagram, блогерка виклала новий пост. На фото Леся стоїть на фоні чоловічої спідньої білизни. Вибір такий, що очі розбігаються, тому, вона вирішила запитати поради у підписників.

“Який твій колір?”, – лаконічно підписала знімок телеведуча.

Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі

Примітно, що на допис Нікітюк відреагував відомий кулінар Володимир Ярославський. Чоловік зізнався, що жоден з запропонованих варіантів йому не до душу. Кухарю більш подобаються білі труси.

Крім Ярославського допис прокоментувало чимало користувачів мережі. Вони зацінили почуття гумору телеведучої, а дівчатка поділилися порадами та навіть розкрили секрет, що потрібно зробити, аби у домі з’явився чоловік.

“Оце вайб Леся, а то всі гламур”, “Беріть своєму під колір очей, не прогадаєте”, “Я також хочу таке фото! Треба йти зробити. Аж злюся, що не додумалась”, “Щоб з’явився вдома чоловік, треба купити чоловічі труси та капці з “відповідним” розміром. Дівчата зрозуміють”, – написали у коментарях.

Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі
Леся Нікітюк показала свої покупки на хмельницькому базарі

Нагадаємо, Леся ніколи не розповідає про особисте життя. На всі питання про стосунки, вона просто віджартовується. Єдине, що відомо, це те, що наразі телеведуча віддає перевагу вільним стосункам. Нікітюк вважає, що з її розкладом життя, на кохання просто немає вільного часу.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.