Холостяком був недовго: Позитив одружився вдруге і показав щасливу наречену з обручкою – “Кохаю”

Стало відомо, що Олексій Завгородній, який відомий під псевдонімом Позитив, одружився вдруге. Виконавець показав щасливу наречену з обручкою.

3 роки тому стало відомо, що Олексій Завгородній розлучається зі своєю дружиною Анною Андрійчук. Цей шлюб пройшов повз преси, не привертав до себе увагу, і навіть проживання Насті Каменських з своєю кращою подругою під одним дахом протягом року не наштовхнуло фанатів на думку про те, що Позитив збирається розлучатися.

Однак пізніше стало відомо, що колишня дружина артиста важко переживала кризи у їхніх стосунках, а тому знайшла прихисток в сім’ї Потапа. Примітно, що зараз продюсеру та колишній дружині його екс-підопічного приписують роман.

Позитив повідомив, що одружився вдруге та показав нову дружину

Позитив зізнався, чи були зради у його шлюбі з колишньою
 Позитив повідомив, що одружився вдруге та показав нову дружину

Але Олексій Завгородній також довго у холостяках не залишався. Нещодавно стало відомо, що позитив одружився з танцівницею Анною Сахневич. Зокрема, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вже з’явилися фотографії, на яких він показав новоспечену дружину та обручку на її безіменному пальці.

Позитив повідомив, що одружився вдруге та показав нову дружину

Кадри вийшли дуже позитивними, атмосферними та емоційними. Обидва одягнені в домашній одяг, ніякого пафосу та розкоші.

Позитив повідомив, що одружився вдруге та показав нову дружину

Олексій та Анна багато посміхаються і взаємодіють в кадрі. Також в очі кидається, наскільки сильно виконавець змінився поруч з новою обраницею.

Позитив повідомив, що одружився вдруге та показав нову дружину

У дописі до публікації Олексій не став ділитися своїми почуттями та розписувати історію своїх стосунків з благовірної, а просто зізнався їй в коханні.

Нагадуємо, що Позитив завершив співпрацю з Потапом 2022 року. Досі залишається загадкою, що насправді сталося між ними, адже Завгородній одразу ж почав критикувати свого екс-продюсера і не скупився на зауваження. З тих пір їхні стосунки серйозно зіпсувалися, і обидва їх не підтримують.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.