Зірки “Роксолани” зустрілися майже через 30 років. Фото тоді й зараз – ви не впізнаєте Сумську і Хостікоєва

У далекому 1996 році серіал "Роксолана" захопив українську аудиторію. Завдяки йому Ольга Сумська та Анатолій Хостікоєв здобули звання легендарних артистів. Але як вони змінилися за цей час?

Свого часу серіал “Роксолана” був одним з найбільш знакових на українському телебаченні. І навіть сьогодні, через понад 30 років після виходу в ефір фінального епізоду, багато глядачів вважають його найкращим серед створених в Україні. Завдяки цьому серіалу його актори вмить збільшили свою популярність. А для декого це був шанс заявити про себе на велику аудиторію, отримавши безліч шляхів для стрімкого розвитку кар’єри.

Особливо помітним успіх був для Анатолія Хостікоєва та Ольги Сумської. І якщо перший на момент знімань в “Роксолані” уже мав звання народного артиста, то для молодої акторки ця роль була однією з найбільш помітних у кар’єрі. А завдяки неймовірній хімії між нею та Анатолієм глядачі щиро полюбили серіал та повірили розказаній історії.

Сумська та Хостікоєв показали себе через 30 років після Роксолани
Сумська та Хостікоєв показали себе через 30 років після Роксолани

Сьогодні екранна пара майже не спілкується. Анатолій Хостікоєв одружений на сестрі Ольги Наталії Сумській. Пара має спільного сина В’ячеслава, який пішов по стопах своїх батьків та працює в театрі, знімається в кіно й серіалах. Родина Наталії та Анатолія не порозумілася з Ольгою на фоні відсутності будь-якої реакції її доньки Антоніни на події в Україні. Нагадаємо, що Тоня зараз проживає у Москві та заміжня за російським актором.

Звісно, ніякого негативу між рідними людьми немає. В’ячеслав зазначає, що вони просто не дійшли згоди по важливому питанню. Але він сподівається, що з часом спілкування вдасться налагодити, оскільки, як і вся родина, дуже любить свою тітку Олю.

До слова, Наталія Сумська, як і чоловік Ольги Віталій Борисюк, також зіграли в серіалі “Роксолана”. Їхні ролі були значно менш помітними, але зірки змогли повністю розкрити свій потенціал в інших проєктах. Приміром, пані Наталія досягнула неабияких успіхів в театрі та часто виходить на сцену разом з чоловіком і сином.

Сумська та Хостікоєв показали себе через 30 років після Роксолани
Сумська та Хостікоєв показали себе через 30 років після Роксолани

Схожі статті

Наталія Могилевська показала, якою насправді стала матір’ю для своїх прийомних дочок: йде на це принципово

Наталія Могилевська вже 2 роки як щаслива мама, але деякі речі залишаються завжди поза кадром. Нещодавно артистка розповіла, на які речі у сім'ї йде принципово.

40-річна Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура: як мамі пластика не знадобиться ніколи

Знаменита співачка Слава Камінська показала, як змінилася її єдина дочка Лаура і вразила її зовнішністю. Дівчинка зростає неймовірно вродливою.

Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає: тепер у серці головний не В’ячеслав Узелков, а інший

Відома українська тренерка Марина Боржемська показала, кого їй не вистачає. Виявляється, тепер у її серці головний не В'ячеслав Узелков, а інший.

“Їм все солодке, що бачу перед собою”: Катерина Полтавська відповіла, скільки набрала під час вагітності

Дружина шоумена Володимира Остапчука продовжує ділитися подробицями свого особливого стану. Цього разу, Полтавська зізналася, на скільки погладшала за час вагітності.

Спадкоємець замружує очі, а мама не стримує сміх: Марічка Падалко показала, як сина в університет віддавала

Популярна українська ведуча Марічка Падалко насмішила мережу кадром, на якому показала, як віддавала сина до університету. Юнак здивував реакцією.

Така крута нянька дана не кожному: 41-річна Джамала показала, хто розважає її молодшого синочка

Відома співачка Джамала не так давно стала багатодітною матір'ю. Поратися з трьома шибениками не так просто, тому артистка має залучати сторонню допомогу.