Сергій Притула розповів про свою найбільшу образу на Ольгу Фреймут: після цього навіть поруч з нею не ставав

Знаменитий український телеведучий Сергій Притула розповів, чим насправді завершилися його стосунки з Ольгою Фреймут і чому вони більше не спілкуються.

Складалося враження, що Ольга Фреймут та Сергій Притула — ідеальна пара за усіма параметрами. Вони прекрасно виглядали разом в кадрі, круто взаємодіяли, не боялися жартувати і навіть інколи переходити межі, і ніколи не ображалися. Хто б міг подумати, що ця епоха завершиться для обидвох так швидко?

Але саме так і склалося. Зараз в обидвох є власні сім’ї, ростуть маленькі діти. І на превеликий жаль, родинами вони не дружать. Вони взагалі ніяк не спілкуються. І причина це одразу декілька, хоча кожного разу ініціатором розриву взаємин виступав саме Притула.

Сергій Притула розповів, чому образився на Ольгу Фреймут

Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан на Підйомі

Вперше зірка сильно образився на свою колегу та подругу, коли вона вирішила змінити канал і не попередила його. Справа не в довірі, а в тому, що Ольга Фреймут елементарно поставила Сергія Притулу у дуже скрутне становище: він мав знайти собі нову співведучу у декілька днів. Тоді його виручила Катерина Варнава, яка від знялася, і до того ж непогано попрацювала з українським колегою. Вже пізніше на її місце прийшла Леся Нікітюк.

Сергій Притула хоча і ображався на Ольгу, але в якийсь момент вони все ж таки змогли помиритися. Та чи надовго? Приблизно через рік Ольга Фреймут зробила крок, який повністю зруйнував між ними усілякий зв’язок.

За словами Сергія Притули, він надіслав їй повідомлення з привітанням. Воно було записано на відео, але телеведуча перш ніж похизуватися ним перед підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram трохи його від монтували, виставивши свого колегу закоханим в неї. Це стало останньою краплею в їхніх взаєминах. Після цього Сергій Притула закрив своє серце та душу для подруги.

Ольга Фреймут в свою чергу час від часу згадує про Сергія, і дає йому знати, що пам’ятає про світлі часи.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.