Дружина Решетніка показала сестричку, яка зʼявилася у їхніх синів: про поповнення в родині мовчали довго

Дружина Григорія Решетніка Христина показала сестричку, яка зʼявилася у їхніх трьох синів. Виявляється, що про поповнення в родині зірки мовчали довго.

Декілька років тому Григорій Решетнік та його дружина стали багатодітними. Хоча навантаження на зіркову сім’ю у фінансовому плані значно підвищилося, обидва зізнаються, що не збирається зупинятися, і хотіли б стати батьками ще раз.

Зокрема, Христина та Григорій неодноразово говорили про бажання взяти дитину з дитячого будинку. Тим не менш, до цього справа поки що не дійшла, хоча зіркові батьки навіть домовилися з дітьми на рахунок появи нового малюка.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про поповнення в сімʼї

Григорій Решетнік розповів про кризи у стосунках з дружиною
 Дружина Григорія Решетніка розповіла про поповнення в сімʼї

А от батьків телеведучого можна привітати з поповненням в родині ще раз, адже виявляється не так давно в них з’явилася онучка. Христина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії, на яких показала до братиків та сестричку.

Усі неймовірно схожі між собою. Хоча деякі брати лише двоюрідні, складається враження, наче вони рідні. Дівчинка тим часом поки що схожа на хлопців набагато менше, але вона ще дуже маленька, а риси її обличчя тільки формуються.

Дружина Григорія Решетніка розповіла про поповнення в сімʼї. Скріншоти особистої сторінки зірки

Окрім того, вона безумовно прекрасно владнає з хлопцями, адже всі виглядають надзвичайно щасливими, веселими, і ніхто нікого не ображає. Христина зізналася, що її сини дуже люблять сестричку.

“Як же брати люблять свою сестричку — Іван особливо”

Також необхідно зазначити, що не так давно Григорій показував, як його старший син справляється з обов’язками старшого брата на дитячому майданчику. Тоді користувачка подякувала сім’ї за те, що вони виховали такого прекрасного сина: хлопець добре поставився до незнайомої дівчинка під час прогулянки, допомагав їй і справив надзвичайне враження.

Судячи з усього, якщо в родині і станеться поповнення найближчим часом, то варто очікувати саме дівчинку.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.