Впав до ніг красивої білявки: Євген Сморигін показав, від чого перед жінкою не встоїть жоден чоловік

Перед прекрасними жінками чоловіки втрачають рівновагу, падаючи їм під ноги. Під ваші чомусь не впали? Що ж, Ольга Лук'яненко на прикладі Євгена Сморигіна продемонструвала, як можна це виправити.

Бувши одним з найпопулярніших українських коміків, Євген Сморигін завжди отримує багато уваги від жінок. Такого талановитого, розумного та красивого чоловіка з чудовим почуттям гумору хотіли б мати тисячі українок! Але серце Євгена давно зайняте — у коміка є дружина Лідія, з якою вони виховують 3 діточок: синів Олексія та Олександра й доньку Єлизавету.

Звісно, за великого бажання ви зможете привернути увагу Сморигіна! Але тільки якщо вас звати Ольга Атанасова та ви разом з Євгеном берете участь в спільному проєкті. Саме під час фільмування комік опинився біля ніг прекрасної акторки, бо того вимагав сценарій.

Євген Сморигін та Ольга Атанасова під час знімання фільму
Євген Сморигін та Ольга Атанасова під час знімання фільму

Нагадаємо, що Євген та Ольга багато разів співпрацювали разом. Атанасова, чиє дівоче прізвище Лук’яненко, відома, як серіальна дружина Сморигіна в “Папаньках”. У пари є троє екранних дітей — Вікторія, Яна, Максим. Останнього зіграв справжній син коміка Олексій Сморигін. Роль старшої доньки виконала Вероніка Лук’яненко. Хоча дівчина має таке ж прізвище, як Ольга, родинних зв’язків поза екраном між акторками немає.

Але власна донька в Атанасової є. Дівчинка, народжена від колишнього чоловіка акторки, має прекрасне ім’я Адель. У свої 11 років вона демонструє дуже багато талантів та за підтримки мами активно їх розвиває. Адель чудово малює і вміє творити не лише в одній площині, але також у 3D, проявляючи хист до дизайнерської справи.

40-річна Ольга Атанасова та її 11-річна донька Адель
40-річна Ольга Атанасова та її 11-річна донька Адель

З 4 років дівчинка захоплювалася акробатикою. Але після 24 лютого заняття довелося припинити, бо дитина була змушена переїхати. А після повернення Адель відмовилася повертатися до тренувань. Проте Ольга до всього ставиться з розумінням та не змушує доньку робити те, чим вона не хоче займатися. Це стосується навіть демонстрації власних фільмів Атанасової. Але Адель із задоволенням дивиться їх самостійно, чим тішить маму.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.