Колони, ліпнина на стінах та ідеальний газон: стало відомо, де саме 43-річний Потап ховається за кордоном

З'ясувалося, де насправді ховається Потап за кордоном. У будинку, де перебуває зірка, є колони, ліпнина на стінах, Тараса, а навколо ідеальний газон та кущі.

Потап та Настя Каменських рушили за кордон ще до того, як все почалося. Зірки знайшли для себе прихисток в Іспанії, і обрали цю країну не просто так: раніше продюсер розповідав, що його підопічна мріє підкорити іспаномовну аудиторію.

Хоча ці плани парах на деякий час поставила на стоп, згодом стало зрозуміло, що доведеться рухатися вперед вже в нових реаліях. І поки обидва активно працювали над їхніми мріями, в мережі розповсюдилася чутка, що нібито Олексій та Настя розлучаються. Основою для цих пліток стала помітна розлука між ними. Зірки майже не світяться разом, і деякі експерти говорять про те, що вони роблять це спеціально. Нібито Настя Каменських вирішила діяти по старому формату, і робити вигляд, нібито вона вільна. Таким чином має привертатися увага чоловічої аудиторії.

Навіть на червоній доріжці Каменських та Потапенко не були разом, хоча були присутні на заході обидва.

Потап показав, де саме проводить час під час життя за кордоном

Потап зізнався, куди забрав свого єдиного сина Андрія
 Потап показав, де саме проводить час під час життя за кордоном

Так само на особистих сторінках соціальній мережі Instagram вони показують одне одного мінімально. Частіше це стається лише заради того, аби запевнити українських фанатів у тому, що вони не розлучилися. Втім, Олексій все більше займається своєю репутацією та намагається налагодити стосунки з власною аудиторією.

Наприклад, нещодавно він показав, як виглядає студія, де вони працюють над новими піснями. Будівля більше схоже на житлове приміщення: є дивани на вулиці, тераса, позаду видніється ідеальний газон та кущі. Екстер’єр оздоблений плиткою, і навіть ліпниною. Також є колони, які роблять будівлю схожою за стилем на іспанську чи мексиканську.

У коментарях до публікації багато хто підтримав продюсера та написав компліментів. Поганих відгуків майже немає, але не виключено, що продюсер просто чистить дану секцію.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.