Осадча показала, як виглядає її дорослий спадкоємець: син зірки від імпозантного депутата має не лише її очі

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її старший син. Первісток зірки вже давно живе не в Україні, а зовнішність успадкував здебільшого від матері.

Раніше Катерина Осадча дотримувалася правила не показувати свою дитину, якщо вона того не хоче. Ілля Поліщук ставився до своєї приватності завжди з прискіпливістю. Первісток знаменитості не бажав бути публічною людиною, а тому на особистій сторінці своєї матері в соціальній мережі Instagram показувався лише спиною до об’єктиву.

Коли Осадча потрапила на екрани, публіка навіть не здогадувалася, що позаду в неї розлучення, а на руках маленька дитина. З вихованням їй допомагала мати. Колишній чоловік Олег Поліщук, який на той момент був депутатом, також підтримував сім’ю.

Катерина Осадча показала, як виглядає її дорослий син

Катерина Осадча розповіла, де працюватиме її старший син
 Катерина Осадча показала, як виглядає її дорослий син

Катерина охоче розповідала про свого спадкоємця. Але що стосувалося спільних виходів на червону доріжку, або інтерв’ю у сімейному колі, то чого вона там сильно не вистачало.

Навіть коли народився Іван, Катерина собі у цьому питанні не зраджувала. Але після появи Данила все кардинально змінилося: на кадрах почала з’являтися вся родина, включаючи Іллю. На той момент він вже переїхав до Сполучених Штатів Америки, хоча раніше жив з мамою, вітчимом та братиком.

Хлопець вирішив пов’язати своє життя з технологіями та IT. В Україні він завершив елітну бізнес-школу і одразу заявив про свої прекрасні перспективи в майбутньому. Варто відмітити, що з батьком в нього прекрасні стосунки, а Олег Поліщук навіть навідується до тещі в гості, зокрема на її дні народженні та ювілеї.

Ілля тим часом приїжджає в Україну здебільшого лише на канікули, але говорить про те, що після завершення навчання обов’язково повернеться на батьківщину для того, аби зробити свій внесок у її розвиток.

Зовнішньо він дуже нагадує свою матір, адже має сині очі, такі самі губи теніс, видовжений овал обличчя і навіть пшеничного кольору волосся.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.