“Найбагатша” на ролі українська акторка Ада Роговцева вразила виглядом у 87 років: чарівна пані (ФОТО)

Багато людей не хочуть заглядати в старість, оскільки бачать там свою слабкість, труднощі. Але Ада Роговцева доводить, що старість — не вирок, і що навіть у 87 можна демонструвати молодість.

Сьогодні легендарна Ада Роговцева святкує своє 87-річчя. Акторка зізнається, що це число дещо лякає її. Та вона продовжує працювати попри все. Її праця стосується не лише театру, який став невіддільною частиною життя Народної артистки. Ада також працює для України, українців. Навіть на свій день народження пані Роговцева виходить на сцену для того, щоб подарувати глядачеві прекрасну гру. Так, саме подарувати комусь, а не отримати подарунок.

Більш того акторка просить не приносити їй навіть квітів. Це прохання продиктоване часом, обставинами, в яких ми всі живемо. Звісно ж, як будь-яка жінка, артистка Ада — тим паче на власний день народження — хотіла б отримати красиві букети. Але натомість вона відкрила банку “Квіти щастя”. Вона просить виділити для збору гроші, які люди готові витратити на букет. Бо найважливішою справою для кожного сьогодні повинна бути допомога захисникам.

87-річна Ада Роговцева розповіла, що думає про свій вік
87-річна Ада Роговцева розповіла, що думає про свій вік

Пані Роговцева зізнається, грати на сцені в пальті з лисячим коміром, коли їй уже 87, а літо окутує Україну нестерпною спекою, трішки боязно. Але вона розуміє, що їй все одно легше, ніж нашим оборонцям, які в повній формі захищають нас. Вона пам’ятає про все, оскільки побратим її зятя також зазнав ушкодження. На щастя, невеликого, тому він повернеться та продовжить рятувати життя. Але для цього йому потрібне нове авто замість втраченого.

Тому Ада просить кожного, хто хоче привітати її, зробити це за допомогою донату. Бо саме таким вона бачить найкращий подарунок для себе. І цим акторка вкотре довела, що вона є не просто прекрасною, талановитою артисткою, а ще й чудовою людиною. Завдяки своїй доброті та людяності у свої 87 років Народна артистка продовжує нас тішити неймовірною грою на виставах. А ще, як справедливо зазначають коментатори, вражає своєю молодістю!

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.