“Волохатий” натяк: колишній дружині Володимира Остапчука відправили дивну жіночу річ з доставленням додому

Ця річ потрібна Володимиру Остапчуку та більше не треба Катерині Полтавській. Але її надіслали Христині Горняк! Невже повертати будинок вирішили частинами?

Зрівнятися по красі з Христиною Горняк можуть лише одиниці. У віці 37 років нотаріусиня не просто має чудовий вигляд, а може похвалитися красою та молодістю, який у декого навіть у 24 немає. Це стосується і зовнішності, і душі. Але привабливий вигляд, звісно, не є заслугою виключно генетики. Для нього Христині необхідно багато працювати. Це стосується як спорту, так і догляду за собою. Саме одну з підхожих для цього речей красуня отримала в подарунок!

Ексдружина Остапчука Христина Горняк показала отриманий подарунок
Ексдружина Остапчука Христина Горняк показала отриманий подарунок

Річ про бритву від компанії Fler. Продукція цього бренду є унікальною, оскільки відходить від гендерних стереотипів, тому його станки не розділяються на чоловічі та жіночі. Бритви Fler чудово підходять будь-якій шкірі та забезпечують ідеальний результат! Це чудово помітно в постах від Христини, де вона позує в розкішних сукнях, демонструючи свою красу.

Звісно, можна було б відкрити власний салон епіляції та масажів, як це зробила нинішня дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська. Але у Горняк вже є дуже багато проєктів, на які потрібно виділяти чимало часу. Хоча з плануванням “завдяки” регулярним відключенням електроенергії у Христини все чудово. З одного боку така ситуація є дуже незручною. З іншого боку, вона чудово дисциплінує та навчає грамотно керувати часом.

Ексдружина Володимира Остапчука поділилася своїми планами
Ексдружина Володимира Остапчука поділилася своїми планами

Також Христина розуміє, що у багатьох людей зараз немає світла, тому вона не хоче нікого відволікати. Саме тому красуня записала підписникам цілу низку сторіс. Але якщо говорити серйозно, то тема в них підіймається дуже важлива, тому витратити кілька відсотків заряду акумулятора на неї варто. Горняк зараз збирає на комплекти форми для наших захисниць.

Вартість одного такого комплекту складає 8000 гривень. Нотаріусиня хоче залучити якомога більше коштів, щоб забезпечити захисниць всім необхідним. Саме тому вона проводить не просто збір, а розіграш. Будь-який донат дозволяє взяти участь в розіграші набору помади та парфумів від популярного бренду Yves Saint Laurent Beauty. А за внесок від 100 гривень для своїх шанувальників Христина влаштує розіграш вишиванки від етнобренду Gaptuvalnya.

Христина Горняк розповіла підписницям про благодійний розіграш
Христина Горняк розповіла підписницям про благодійний розіграш

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.