“Флешбеки Дантеса”: Тимошенко та Ющенко здивували несподіваною співпрацею — їх надихнув Елтон Джон

Здавалося, Тимошенко та Ющенко ніколи більше працюватимуть разом. Але життя часом підкидає неочікувані сюрпризи. До того ж все заради дуже хорошої мети!

Як говорив Барні Стінсон із популярного ситкому “Як я зустрів вашу маму”: “Це було леген-, чекай-чекай, -дарно”. Здавалося б, за 2.5 роки та тисячі проведених зборів аудиторію вже неможливо здивувати. Але гурт BADstreet Boys щоразу перевершує себе!

Склад українського гурту BADstreet Boys
Склад українського гурту BADstreet Boys

Для нового збору хлопці вирішили записати кавер на популярну пісню “Sorry Seems To Be The Hardest Word” легендарного Елтона Джона на гурту Blue. Ця композиція неодноразово використовувалася в найвідоміших голлівудських фільмах та зібрала сотні мільйонів прослуховувань на різних майданчиках. Авторам каверу потрібно всього 7 мільйонів, але у вигляді гривень, які миттєво конвертуються у дрони для наших захисників.

Нагадаємо, до складу гумористично-музичного колективу BADstreet Boys, який назвою посилається на найвідоміший попгурт 90-х, входять співак Володимир Дантес, стендап-комік Антон Тимошенко та гумористи Олег Свищ, Слава Кедр і Василь Байдак. Але для запису нових пісень та кліпів вони часто запрошують інших відомих людей. Цього разу в кадрі з’явилася дійсно легендарна постать для України — третій Президент Віктор Ющенко.

Тимошенко та Ющенко влаштували шоу
Тимошенко та Ющенко влаштували шоу

Якісне фільмування, гарний спів, відсилання до пісні “Teresa & Maria”, яка представляла Україну на цьогорічному Євробаченні, та до лаючого каравану, яким Микола Тищенко представляв поповнення мемного фонду України. Все це та навіть більше глядачі можуть особисто оцінити в новому кліпі, знятому на честь збору. Та й, зрештою, як часто вам вдається побачити Віктора Андрійовича за роялем? От якби він був у формі вулика!

Але залишимо цю ідею гурту BADstreet Boys для наступних проєктів. Тим паче без меду, звісно ж, не обійшлося. Кожен, хто задонатить на банку від 100 гривень, автоматично візьме участь в розіграші меду від нашого експрезидента!

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.