В гостях добре, а вдома — борщ з цибулькою: 42-річна Віра Брежнєва показала своє повернення до України

Віра Брежнєва, як і багато зірок, кілька років жила в Європі. І хоча в інших країнах є багато краси та комфорту, вони не зрівняються з Україною навіть в один з найскладніших періодів історії.

За останні кілька років українці багаторазово демонстрували свою любов до Батьківщини. Звичайні люди та зірки об’єднувалися зарази великої спільної мети. Багатьом доводилося переїздити за кордон, щоб забезпечити безпеку та комфорт для себе та власної родини. Проте навіть у Європі кожен відчував себе українцем та хотів додому. Не є виключенням і популярна співачка Віра Брежнєва, яка показала кадри з поверненням до України.

Віра Брежнєва показала своє повернення до України
Віра Брежнєва показала своє повернення до України

Чисте блакитне небо, безкрайнє соняшникове поле, густі ліси. Це можна зустріти у різних куточках світу. Але саме в Україні вони поєднуються в щось неймовірне, таке рідне. Це ж стосується людей, українських міст з їхньою особливою архітектурою та національної кухні. Напевно, кожен з нас ще більше почав цінувати прості радощі, які дарує нам Україна. Їх і демонструє зірка у своєму пості, присвяченому її поверненню додому.

Нагадаємо, що останнім часом Віра постійно проживала в Італії. Кілька разів Брежнєва організовувала концертні тури, але найбільше часу приділяла родині. Але співачка також пам’ятає про виклики, які стоять перед Україною та нашими захисниками. Одразу після повернення додому знаменитість відвідала найбільший в країни центр протезування та реабілітації Superhumans, який всього за рік після відкриття зміг допомогти сотням людей!

Віра Брежнєва завітала до найбільшого реабілітаційного центру України
Віра Брежнєва завітала до найбільшого реабілітаційного центру України

Віра Брежнєва надихає своїх підписників на нові звершення. Співачка дарує фанатам позитивні емоції, але не забуває нагадувати про важливі речі. Також для багатьох жінок Брежнєва є справжньою іконою стилю. Зірка завжди вміла красиво вдягатися. В постах Віри можна знайти цікаві ідеї для повсякденних образів та відкрити для себе цікаві бренди одягу. Також співачка активно розвиває власну лінійку косметики та засобів для догляду за тілом.

Віра Брежнєва показала свої повсякденні образи
Віра Брежнєва показала свої повсякденні образи

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.