Сумувала за його поцілунками: Ксенія Мішина показала, які ніжності її чекали після повернення до України

Щирі почуття та емоції, ніжність, наче її перенесли з голлівудських фільмів в реальність. Кожному з нас потрібен той, хто дивитиметься на нас, так само як він дивиться на Ксенію Мішину.

Любов неможливо отримати за гроші! Саме так із впевненістю сказали б ми, якби Ксенія Мішина не довела нам зворотного. Звісно ж, ми говоримо про домашніх улюбленців! Ще у квітні цього акторка поділилася радісною новиною, яка стосувалася поповнення в її сім’ї. Ним став пес породи мальтипу, що неабияк зросла в популярності серед українців. Це при тому, що середня вартість такої тваринки сягає дуже пристойних 35 тисяч гривень. А унікальні собачки можуть обійтися ще дорожче.

Песика Ксенія назвала Одіном на честь скандинавського бога мудрості. Не знаємо, що у там у нього з інтелектуальними здібностями, але вдача у пухнастика чудова — він потрапив в зіркову родину, де йому дарують турботу та любов. Одін відповідає своїм людинам взаємністю. Найбільше в подорожі по США зірка сумувала саме за своїм домашнім улюбленцем, а тому була дуже рада побачили його після повернення. Такої ж думки був і песик, але свої емоції проявляв лагідною поведінкою.

Ксенія Мішина показала того, хто віддає їй всю свою любов
Ксенія Мішина показала того, хто віддає їй всю свою любов

До слова, Мішина відчуває таку ніжність до свого улюбленця, що іноді називає його своїм синочком. Але її біологічний син Платон зовсім не проти такого “титулу”. Хлопчик і сам в захваті від Одіна. Він був щасливий, коли мама вперше принесла тваринку додому, а зараз регулярно проводить з ним час вдома та гуляє на вулиці. А коли сина немає поруч, то необхідну увагу песику приділяє Ксенія.

Також Платон, як і личить сучасному підлітку, любить експериментувати зі своїм іміджем. Недавно хлопчик вирішив пофарбувати своє волосся в білий колір. Але з часом зачіска йому набриднула, тому він вирішив максимально підстригти волосся. Найцікавіше, що Платон не лише самостійно прийняв рішення, але й втілив його. Тому зіркова матуся побачила вже готовий результат.

Син Ксенії Мішиної Платон здивував її новим стилем зачіски
Син Ксенії Мішиної Платон здивував її новим стилем зачіски

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.