Один вдома: зірка Леся Нікітюк зварила кукурудзу, додала сердечко, і покупалася в надувному басейні

Зірка телеекранів і блогерка Леся Нікітюк влаштувала рандеву з вареною кукурудзою і надувним басейном прямо на подвір'ї свого будинку. Своїм домашнім відпочинком вона похизувалася в соцмережах.

Охолодитися за “будь-яку ціну” у цю жарку пору року вирішила відома українська телеведуча, журналістка, акторка та блогерка Леся Нікітюк. Вона не стала чекати поки у неї буде час та можливість дістатися до великого стаціонарного басейну на території якогось готелю чи комплексу, й вирішила покупатися в звичайному надувному басейні. Ще минулого літа через ситуацію в країні такі басейни стали дуже популярними серед українців. Адже чоловіків не випускають закордон, щоб разом із ними влаштувати сімейний відпочинок, а їхати на південь України на море чимало родин вагалося і вагається досі. Ось такий самий звичайний басейн з’явився й на подвір’ї зірки Лесі Нікітюк.

Леся Нікітюк показала, як проводить час поза роботою
Леся Нікітюк показала, як проводить час поза роботою

Тож телеведуча влаштувала собі літнє рандеву з теплою водичкою, басейном у якому зазвичай купаються діти, а ще смачненькою кукурудзою. Саме варена кукурудза, яку приготувала блогерка найбільше привабила читачів у соцмережі Instagram до її сторінки. Така соковита кукурудза, яку опублікувала зірка просто не дає прогортати стрічку вниз і змушує прочитати пост зірки. А там уже і “сховані” фото у басейні. Що найцікавіше, Леся Нікітюк додала до кукурудзи “суфле” у формі сердечка. Зняла все це на відео і в мережу! Фанати ведучої оцінили це і написали, що сьогодні вже також з’їли “по качану”. Багато хто зазначає, що в Лесі Нікітюк, як завжди тонкий гумор.

“Серце впало, качан в дії. Потім басейн …і знову качан. Я правильно все зрозуміла?”, – коментують відео зірки підписники.

Леся Нікітюк показала, як проводить час удома
Леся Нікітюк показала, як проводить час удома

Так, кукурудзяний пост Лесі Нікітюк пролайкало більше 22 000 підписників. А своїми думками під цим постом поділилися більше 60 користувачів інтернету. Напередодні купання в надувному басейні зірка відвідала штучно створений 18-метровий Малієвецький водоспад. Він розташований не так далеко від місця, звідки зірка родом, у Хмельницькій області (село Маліївці). Як відомо Леся Нікітюк родом із Хмельницька. І досить часто їздить додому відвідувати родину.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.