“6 місяців”: Володимир Дантес і Даша Кацуріна приймають вітання як щасливі батьки – Василь вражаюче підріс

Володимир Дантес і Даша Кацуріна приймають вітання як щасливі батьки. Пара показала, як за цей час підріс Василь, а також поділилися враженнями.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна повідомили про свої стосунки лише після того, як стало відомо про роман Михайла Кацуріна та Наді Дорофєєвої. Зіркам довелося пройти через чималий скандал, який був спричинений настільки кардинальними та неочікуваними змінами в особистому житті обидвох пар.

Зокрема незабаром Михайло одружився зі співачкою, а от Володимир Дантес заявив, що не готовий до весілля, і поки що не збирається одружуватися, хоча Даша неодноразово йому на це натякала. Як саме відбувається діалог між ними на цей рахунок незрозуміло, адже блогери, хоча і діляться особистим життям, але на такі делікатні теми віддають перевагу не говорити.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна показали, як змінився їхній улюбленець

Володимир Дантес і Даша Кацуріна
Володимир Дантес та Даша Кацуріна показали, як змінився їхній улюбленець

Однак багато змін у житті Володимира, наприклад, вже сталося. Він зізнався, що до стосунків з Кацуріною не хотів дітей, і взагалі не збирався ставати батьком. Однак Даша вже виховує малюків від попереднього шлюбу, а отже Володимир взяв на себе роль вітчима. І до дітей він прив’язався настільки, що повністю змінив свою думку.

На спільних дітей пара поки що не наважується, а от улюбленця завела. Зокрема, нещодавно їхній пес Василь з’явився у новій публікації Даші в соціальній мережі Instagram.

Володимир Дантес та Даша Кацуріна показали, як змінився їхній улюбленець. Скріншот особистої сторінки зірки

Кацуріна зізналася, що цьому велетню всього 6 місяців. На кадрі вона солодко цілує свого улюбленця, тримаючи його за передні лапи.

Нагадуємо, що в своїх інтерв’ю Володимир та Надя так і не змогли фактично пояснити, як прийшли до розлучення. Зокрема Дантес взагалі заявив, що під час трагічних подій в Україні, обидва мали сильно потребу позбавитися від додаткового тиску, і так сталося, що шлюб був тим, від чого їм було легко відмовитися.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.