Влад Яма показав, яким стало життя його сімʼї в Америці після переїзду: їдять варені яйця і ходять пішки

Знаменитий український хореограф Влад Яма показав, яким стало життя його сімʼї в Сполучених Штатах Америки після переїзду. Існування зіркової родини виявилося вельми скромним.

Вже давно ні для кого не секрет, що хореограф неодноразово говорив про своє величезне бажання колись переїхати до Сполучених Штатів Америки. Родина відпочивала там буквально кожного року, і доволі довго. Інколи подібні канікули могли розтягнутися на цілий місяць. За цей час Влад встиг зав’язати купу знайомств у штатах, а тому його евакуація виявилася вельми легкою.

Хоча на початку артист приховував свою втечу, пізніше довелося все ж таки розповісти публіці про те, що він з родиною не знаходиться на території України, і саме це продиктовано його відсутність на благодійних заходах. Усі подібні ініціативи Влад організовував з волонтерами за океаном. Зокрема декілька разів він навіть ділився сумами, які йому вдалося зібрати. Варто відмітити, що це були дуже немаленькі гроші.

Влад Яма показав, як йому живеться після переїзду до США

Влад Яма розповів про роботу тренером у США
 Влад Яма показав, як йому живеться після переїзду до США

Але заробітками чоловіка за кордоном, здається, все не так круто, як це було в Україні під час його роботи на телебаченні. Нещодавно хореограф публікував лінійку різних stories на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та показав, якою їжею вони харчуються та як пересуваються містом.

 Влад Яма показав, як йому живеться після переїзду до США. Скріншоти особистої сторінки зірки

Сім’я вдається до приготування варених яєць, і при цьому Влад додав зауваження, що вони повертаються до реальності, а також показав, як в нього поламався автомобіль, тому їм довелося йти пішки.

Примітно, що чоловіки дійсно набагато менше публікує кадрів з тих же ресторанів, адже в Україні такі знімки він робив ледь не щодня. Що вже казати про любов хореографа до розкішних автомобілей, які раніше у його блозі з’являлися з завидною регулярністю. Зараз він таке собі може дозволити хіба що під час коротких подорожей.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.