Прийшла вся синя: Тіна Кароль показала зустріч з найтаємничішою співачкою України Клавдією Петрівною

Популярність, якій можна тільки позаздрити. І мова навіть не про Тіну Кароль, а про її гостю — Клавдію Петрівну. Інкогніто-співачка завітала до легенди українського шоубізнесу для важливої місії.

Її треки програються у мільйонах пристроїв. Тексти її пісень цитує перша леді. Але хто вона? Це питання поціновувачі якісної музики з 2023 року, коли в українському шоубізнесі, раптово й неочікувано, наче грім в сонячний день, з’явилася Клавдія Петрівна. Але досі співачці та її команді вдається зберігати секретність навколо молодої зірки. І це попри те, що вона активно бере участь в різноманітних проєктах та зовсім скоро дасть сольний концерт.

Саме під час виступу у Палаці Спорту 30 серпня Клавдія обіцяє розкрити своє справжнє ім’я. Тому квитки на цю подію практично повністю розкупили одразу після анонсу. Тому якщо вам захочеться придбати їй сьогодні, то доведеться обирати між кількома місцями у найдорожчих секторах. Але прямо зараз побачити виступ Клавдії Петрівни ви можете навіть у себе вдома, увімкнувши новий епізод проєкту “Дім Звукозапису”, який створює Тіна Кароль.

Звісно ж, у цьому випуску особистість інкогніто-співачки залишилася таємницею. Для виступу Клавдія обрала красиву маску, яка майже повністю закривала її обличчя. Образ завершували синій широкополий капелюх, декорований стрічками, та елегантна довга сукня з відкритими плечима й прозорими рукавами, яка також виконана в синьому кольорі.

Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну
Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну

Тіні знаменитість трохи розповіла про себе. Приміром, бажання стати співачкою у Клавдії не з’явилося раптово, оскільки в музиці вона з 5 років. І такий бекграунд дещо спростив шлях до бажаного результату. У “Домі Звукозапису” зірка виконала пісню “Намалюй мені ніч”, музику до якої написав Мирослав Скорик, а слова — Микола Петренко. Також для запису треку був запрошений легендарний жіночий кавер-бенд Freedom Jazz.

Ця композиція є досить особистою для Клавдії Петрівни, оскільки саме вона розкрила у зірки любов до ретро-пісень. Тому співачка не хотіла далеко відходити від оригіналу, а прагнула передати саме його красу в трішки осучасненому вигляді. Клавдія обожнює нашу культурну спадщину та хоче, щоб якомога більше людей дізналися про легендарні українські пісні, які заслуговують місця у ваших серцях та персональних плейлистах.

“Вважаю, що подарувала їй нове життя для сучасного покоління”, — інкогніто-співачка про власне переосмислення композиції

Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну
Тіна Кароль показала інкогніто-співачку Клавдію Петрівну

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.