Більше схожа на Мурата: 13-річна дочка Лорак підвела очі та підкорила турецькою красою у жіночній сукні

13-річна дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу підвела очі та підкорила турецькою красою у жіночній сукні. Дівчина змінюється на очах, і публіка просто не вірить у побачене.

Дочка Ані Лорак Софія завжди була Леді не найобговорюваніщоб дитиною в шоу-бізнесі. Дівчинці не по щасливилося, адже на етап її дитинства якраз припали роки артистки, коли вона зробила ті кроки, що привели її до повного поривання стосунків з Батьківщиною.

На дитину також часто звертали увагу, але не через любов до її матері, а скоріше через історію стосунків з батьком дівчинки. Як відомо, Мурат зрадив своїй дружині неодноразово, через що згодом на пару чекала розлучення. Співачка переживала ці часи дуже важко, хоча і винесла рішення самостійно.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу показала, як подорослішала

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу
Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу показала, як подорослішала

Доходило навіть до того, що зовнішність маленької дитини критикували в мережі. У коментарях під публікаціями артистки завжди можна було знайти хейтерів дівчинки. Будучи ученицею навчальних класів, вона як ніколи нагадувала свою турецьку бабусю.

Зараз вона також здебільшого схожа на батька, але публіка бачить, як на її очах Софія швидко трансформується у дорослу дівчину. Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже фото, на якому показала, як за рік сильно подорослішала.

Дівчина підвела собі очі, одягла елегантно жіночу сукню, зробила укладання, і стала схожою на дочку Моніки Белуччі від Венсана Касселя деву. Примітно, що їхній досвід також співпадає. У дитинстві Дева страждала від критики жорстокої аудиторії. Однак зараз вона є моделлю світового класу.

Софія також активно збирає усі можливі компліменти на свою адресу, і дивує змінами у зовнішності настільки сильно, що деякі користувачі, які ще так недавно її критикували, не вірять у це, і звинувачують родину у зловживанні фотошопом.

Але кадр за кадром Софія доводить, що усе це правда.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.