Онучка Софії Ротару показала свого нового коханого: не мільйонер, а мільярдер, ще й неймовірно красивий

Онучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала свого нового коханого, який виявився не мільйонером, а мільярдером. Чоловік ще й виглядає, як модель.

Софія Ротару ніколи не тримала своїх нащадків в тіні. Її єдиний син Руслан та онуки Соня та Анатолій добре знайомі з журналістами, діяльністю преси, телебачення, тощо. Не обходилося і без небажаної уваги і навіть скандалів. Втім, Соня та її брат були здебільшого захищені від цього. А все тому, що свідому частину життя вони прожили за кордоном.

Зокрема, обидва отримали освіту у Великобританії, проживали у Франції та Італії, а згодом роз’їхалися. На даний момент Соня працює та вчиться в Сполучених Штатах Америки. Вона заробляє як модель, а також отримує освіту дизайнера.

Онучка Софії Ротару показала свого нового коханого

Онучка Софії Ротару показала свого нового коханого

Саме в Нью-Йорку вона тривалий час жила з мільйонером Денисом Жадановим, але публіка помітила, що пара з часом віддалилася. Ще пізніше стало очевидно, що вони вже не разом. На даний момент у Соня вже зустрічається з спадкоємцем мільярдних статків.

Не так давно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі фотографії з ним, але поки що деталі їхніх стосунків не розкриває. Як вони познайомилися, що планують, де живуть, — все це залишається загадкою.

Американський мільярдер публічно зізнався у коханні онучці Ротару
Онучка Софії Ротару показала свого нового коханого

Разом вони здебільшого з’являються на відпочинку, заходах, вечірках. Чоловік виглядає доволі розслаблено та просто. І зовнішньо ніяк не демонструє свої статки.

Нагадуємо, що не так давно Софія Ротару відповідала на питання стосовно майбутнього заміжжя своєї онучки і зізналася, що поки що їй рано про це думати і вони не поспішають видавати її. Зокрема, на рахунок мільйонера Дениса родина була щирою, і дійсно навіть до заручин справа не дійшла.

На рахунок мільярдера Соня також поки що не дає ніяких коментарів, а тим паче надій. До того ж немає жодної інформації про те, чи перебував він у шлюбі і чи є у нього діти.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.