Має біле волосся та сині очі: як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу, з яким вона розлучилася через 6 місяців

Як виглядає екс-чоловік Аліни Гросу, з яким вона завершила стосунки через 6 місяців шлюбу. Чоловік завжди славився своїми розкішними зовнішніми даними.

Коли Аліна Гросу вийшла заміж, то не приховувала особистість чоловіка. Вона обрала собі молодого московського бізнесмена, який відрізнявся прекрасною зовнішністю та спокійним ставленням до публічності дружини. Зокрема, він супроводжував її на червоні доріжки, і охоче давав разом з дружиною інтерв’ю. Але хто міг подумати, що вже через півроку їхнього шлюбу все зруйнується?

Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік

Аліна Гросу розповіла про особисте життя свого колишнього чоловіка
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік

Аліна Гросу вирішила не приховувати скандалу, який відбувся в її сім’ї. За її словами, Олександра попросила в неї перерва в стосунках, а сам тим часом рушив до іншої жінки. Коли не склалося, вирішив повернутися додому, але отримав відсіч від законної дружини. За словами Аліни, для неї це був кінець.

Також співачка вважає, що саме бізнесмен завершив з нею стосунки, коли попросив паузи.Він в свою чергу наполягає, що рішення все ж таки було обопільним. Як вони ділили майно досі невідомо. Все ж таки, жили вони у квартирі артистки.

Аліна Гросу розповіла, як насправді завершився її шлюб з Комковим
Аліна Гросу показала, як виглядає її колишній чоловік

Через багато років після невдалого шлюбу Аліна Гросу розповіла, що насправді ще очікувала примирення з коханими сподівалася, може якось все налагодиться. Поступово в її життя увійшов інший, і вона все ж таки відпустила благовірного.

Він довго не ходив самотній. Незабаром в нього з’явилася нова дівчина, він одружився і навіть став батьком у вельми короткий проміжок часу. Поки Аліна Гросу тільки-но взялася представляти публіці свого обранця Романа Полянського, як у її колишнього вже все склалося.

Про це співачка пригадала лише раз під час ранкового прямого ефіру. Тоді Аліна закликала до об’єктивного ставлення на рахунок її особистого життя. Мовляв, вона швидко переключилася, адже дехто це зробив ще швидше. У свою чергу Олександр тримає особисту сторінку в соціальній мережі Instagram закритою і не спілкується з пресою.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.