Дружина Григорія Решетніка показала сукні, завдяки яким від неї не відводять очі ні чоловік, ні публіка

Дружина ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка — Христина Решетнік показала 7 модних образів, які можна одягти на важливий захід. Знаменитість розсекретила свій гардероб!

Відома дружина ведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка — Христина Решетнік похвалилася своїм величезним, якісним і крутим гардеробом. Вона одяглася в усі свої найкращі вбрання, познімала короткі ролики і об’єднала їх у відео Reels, щоб одним махом показати всім — чим багата її шафа. Загалом відео вийшло просто шикарним. Христина Решетнік знімала його в ясну погоду і явно, що на досить якісну камеру. Адже стильність і краса викладеного нею відео Reels говорить сама за себе.

Христина Решетнік показала найкращі літні сукні зі свого гардеробу
Христина Решетнік показала найкращі літні сукні зі свого гардеробу

Перше, з чого почала дружина знаменитого ведучого, так це з довгої сукні міді білого кольору із великими синіми візерунками. Вони зображені по всій сукні так, що з початку здається, ніби сукня синього кольору з білими малюнками. Але насправді, сині візерунки на тканині наносилися на біле полотно. Наряд Христини Решетнікої має величезний виріз від стегна до самої щиколотки. А зверху тримається на двох бретельках і дуже ніжно та обережно повністю прикриває верхні форми зірки. Словом, жодних глибоких вирізів! Сукня ідеальна для спекотних літніх буднів у місті.

Христина Решетнік показала найкращі літні сукні зі свого гардеробу
Христина Решетнік показала найкращі літні сукні зі свого гардеробу

Далі дружина Григорія Решетніка з’являється на відео у короткій легкій білій сукні, де також усе обережно прикрито, але при цьому все дуже гарно. Сукня легка, проста та дуже зручна для прогулянок і навіть робочих буднів. Також, Христина згодом одягла і показала ще одну білу сукню — трохи довшу і більш об’ємну. На ній є рукава майже до ліктя, а родзинкою вбрання є мережива, які розташовані прямо посередині сукні згори до низу (у вертикальному положенні).

Христина Решетнік показала найкращі літні сукні зі свого гардеробу
Христина Решетнік показала найкращі літні сукні зі свого гардеробу

Інші образи, які представила мати трьох дітей, це довга вечірня сукня світло-сірого кольору, ніби з шовку. На спині — великий виріз і лише тоненькі лямочки, які переплітаються одне через одного. Два літніх костюми — це сорочки з шортами (один синього кольору, другий — світло-жовтого). Костюми з легких тканин, зручні, чудові у спеку. До жовтого костюму Христина Решетнік додала білий топ. На останок — досить строга і ділова, а літня сукня з вирізом від стегна до кісточки на нозі. Таким чином дверцята шафи дружини відомого ведучого були при відкриті.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.