Як виглядає екс-чоловік Віри Брежнєвої? Співачка проміняла люблячого мільйонера на невірного Меладзе

Як виглядає колишній чоловік Віри Брежнєвої? Співачка колись проміняла любов мільйонера на невірного Костянтина Меладзе. Докладніше в нашому матеріалі.

Колись Віра Брежнєва розпочинала свій шлях з доволі низького старту. Поки інші вокалістка мали прекрасні можливості, зважаючи на їхнє походження, зв’язки та гроші, Віра приїхала у Київ ні з чим, окрім як віри у те, що в неї все вийде.

Колеги Костянтина Меладзе не розуміли, чому він обрав її для музичного гурту, але згодом все стало на свої місця. Продюсери змогли побачити шалений потенціал, який приховувався у жінці, що виглядала зовсім не як зірка сцени.

Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік

Віра Брежнєва показала свою розкішну діамантову обручку
 Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік

У Віри значно змінилася зовнішність, покращився фінансовий стан і навіть змінилася ментальність. Тоді в її житті з’явився мільйонер Михайло Кіперман, який став батьком її другої дитини, а також дав своє прізвище первістка.

Разом вони часто з’являлися на публіці, і всі прекрасно знали, як виглядає чоловік, який щиро та сильно покохав популярну співачку. Але доля розпорядилася таким чином, що здавалося б міцна родина була разом не так вже й довго.

А ще пізніше надійшла новина про те, що Віра Брежнєва, виявляється, була коханкою продюсера. Публіка здогадувалася про це ще після виходу пісні, яку виконував Валерій Меладзе, але колишня дружина Костянтина, наприклад, запевняла, що до останнього не розуміла, що відбувається.

Віра Брежнєва та Михайло Кіперман
 Віра Брежнєва показала, як виглядає її колишній чоловік

Ба більше, пані Яна говорила про те, що її екс-обранець навіть не думав, що вона вирішить розлучитися з ним, але коли це сталося він довго не був самотнім і зробив пропозицію руки і серця Вірі.

Вони побралися в Італії, залишивши минуле позаду. І попри скандальність цього роману публіка також пробачила їм це, і полюбила їх ще сильніше. Дарма, що даний союз протривав всього 10 років, після чого був розірваний. Костянтин Меладзе досі спілкується з колишньою дружиною Яною, але які стосунки у Віри з Михайлом незрозуміло.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.