Наталія Могилевська засвітила обличчя молодшої дочки Софії: золоті кучері, мʼякий характер і веселий погляд

Наталія Могилевська вперше випадково засвітила обличчя своєї молодшої дочки Софії. Виявилося, що у маленької принцеси золоті кучері і веселий погляд.

Саме завдяки кадрам з Софією стало відомо півроку тому, що Наталія Могилевська стала матір’ю. В об’єктив артистка потрапила випадково, але заперечувати очевидне вже не було сенсу, так як дівчинка зверталася до співачки, як до матері.

Тоді вона була ще зовсім крихітною. І за цей невеликий час встигла значно виросте. Наталія Могилевська відмовляється показувати обличчя обидвох своїх дочок. За її словами, за ці 2 роки вони тільки-но адаптувалися, і зовсім не готові до публічного життя, і тим паче нести на собі це у такому юному віці, коли попереду навчання, соціалізація, тощо.

В особливості Наталія Могилевська підкреслювала, що її старша дочка Мішель рік виконувала роль матері для маленької сестри, а тому повертається до дитинства та надолужує втрачене.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її молодша дочка Софія

Могилевська поїхала купувати новий телефон
Наталія Могилевська показала, як виглядає її молодша дочка Софія

Молодшу Наталія Могилевська показує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram набагато частіше, і в цьому є декілька причин: по-перше, Мішель зайнята навчанням, а по-друге, Софія дуже комунікабельна та легко йде на контакт, що стає інколи ядром контенту.

І хоча Наталія Могилевська завжди дуже обережно, нещодавно вона опублікувала відео, в якому засвітила обличчя дівчинки. Сам відеоролик був присвячений їхній поїздці на море. Артистка повідомила дівчинці, що вони рушають на відпочинок, і дівчинка дуже радісно відреагувала, рушивши разом з матір’ю до шафи.

А вже в поїзді маленька красуня заснула, не відволікаючись від іграшок. Наталя Могилевська за малювала мережу кадрами того, як її дитина відпочиває після виснажливого дня.

Нагадуємо, що про своє материнство Наталія Могилевська вперше заговорила в новорічну ніч, зробивши велику заяву під час концерту. Тож на даний моментортистки є справжня сім’я: коханий чоловік, діти, а також помічники вдома і навіть собака.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.