26-річна Даша Квіткова забрала сина та покинула Україну: колишнього Нікіту Добриніна з собою не покликали

Ексдружина відомого шоумена Нікіти Добриніна вирішила втілити свою мрію — зібрала речі та покинула країну. Разом із Квітковою за кордон вирушив і її маленький син.

Відома українська блогерка Даша Квіткова висвітлює всі аспекти свого життя на сторінці в Instagram. Вчора, жінка повідомила, що збираються за кордон разом зі своїм маленьким сином Левом. Куди ж направилася парочка та як скоро вони повернуться додому?

У своєму фотоблозі, Даша показала зібрані валізи та зізналася, що на них з сином чекає довга дорога. Виявляється, родина вирішила відправитися на море. Куди саме вони поїдуть, поки невідомо. Проте, судячи зі сторіс, компанію біля води їй складуть ще дві мамусі та три дитини.

Даша Квіткова розповіла, що вирушила з сином у мандрівку
Даша Квіткова розповіла, що вирушила з сином у мандрівку

І жінка, і Лев з нетерпінням чекають, поки зможуть зануритися у прохолодну водичку, проте зараз, їм доведеться трішки часу провести в машині. Принаймні до Варшави, вони поїдуть автомобілем. Для цього Квіткова навіть замовила трансфер.

Тому, Даша вирішила поділитися секретами того, як полегшити свою подорож з дитиною. За словами блогерки, головне правильно приготуватися. Аби, сину не було нудно, жінка завжди бере у дорогу улюблені та нові іграшки, ну і куди ж без смаколиків. Саме в цьому, на думку Квіткової полягає спокій мами та дітей у дорозі. Головна порада блогерки, це обирати ті забавки, які до душі вашій дитині, адже саме від цього залежить скільки часу малеча буде зайнята своїми клопотами та не буде вередувати.

“Для мене головне, щоб у дорозі були смаколики, вода, їжа, мультики та нові іграшки. І тоді, я знаю на 100%, що поїздка пройде класно! Тому, завжди завантажує щось нове на айпад, купую приколяхи в дорогу і декілька нових іграшок, які привернуть на себе увагу”, – поділилася Даша.

Даша Квіткова розповіла, що вирушила з сином у мандрівку
Даша Квіткова розповіла, що вирушила з сином у мандрівку

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.