Після 1,5 років стосунків з іспанцем Ані Лорак засвітила округлий живіт і не стала приховувати правду

Ані Лорак засвітила округлий живіт після тривалого роману з іспанцем Ісааком Віджраку і не стала приховувати правду. Кароліна носить під серцем дитину?

Популярна українська співачка Ані Лорак прекрасно знає, що це таке — бути матір’ю. 13 років тому вона народила свою єдину дочку Софію у шлюбі з турецьким бізнесменом. Невдовзі шлюб закоханої пари розпався через численні зради чоловіка. Але заради спадкоємиця Кароліна не стала розривати зв’язок з ним, а тому Софія регулярно бачиться з батьком і спілкується з ним кожного дня.

Ба більше, дівчинка знайомиться з новими обраницями бізнесмена, і так само прекрасно знайома з коханим її матері. Кароліна півтора роки тому заявила про свої нові стосунки: вона почала зустрічатися з тренером та духовним наставником іспанського походження Ісааком Віджраку.

Ані Лорак показала свіжі фото з округлою талією і заінтригувала вагітністю

Ані Лорак розповіла про стосунки з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу
 Ані Лорак показала свіжі фото з округлою талією і заінтригувала вагітністю

Публіка очікувала, що їхні стосунки будуть розвиватися надзвичайно швидко. Але склалося зовсім інакше: Кароліна у своєму великому інтерв’ю заявила, що вона нікуди не поспішає і поспішати не буде. Вони на той момент досі не з’їхалися, жили в різних країнах, а побачення влаштовували за допомогою сумісних поїздок.

Тим не менш, на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram регулярно з’являються нові спільні свіжі фото, і стає зрозуміло, що насправді Кароліна бачиться зі своїм коханим набагато частіше, ніж деякі жінки, які, наприклад, вийшли заміж за моряків.

Мало того, складається враження, що Ані Лорак може носити під серцем дитину. Нещодавно вона виклала на своєму акаунті фото, на якому була надзвичайно щасливою, і на якому засвітила округлий животик.

Ані Лорак показала свіжі фото з округлою талією і заінтригувала вагітністю

Зірка привітала свою товаришку з днем народження, а також розповіла правду про свої почуття щодо неї. А от на рахунок вагітності, навіть якщо зірка і розкаже, то далеко не скоро. Адже Ані Лорак після розлучення з Муратом стала вести дуже закритий образ життя і про багатьох обранців навіть не розповідала.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.